Wpis z mikrobloga

@p3sman: a potem chlip chlip mój kaszojad nie żyje XDD, ofc rodzice dzbany kupują hulajki po pare k które z----------ą 50km/h+

Policja powinna po prostu konfiskować ten sprzęt ¯\(ツ)/¯, potem przez takich debili normalne osoby co jeżdżą mają problem.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: ja sie tak czasem zastanawiam, co sie takiego zmienilo na swiecie, ze dzieciaki teraz dostaja takie drogie rzeczy? Nie bylem nigdy biedny ale tez nie zamozny, moja rodzina radzila sobie calkiem dobrze ale nigdy, przenigdy nie dostalem drogiego prezentu lub nie wymusilem na rodzicach, zeby cos drogiego mi kupili. Zawsze tam rzucili na wakacje jakis grosz czy cos ale to bylo na tyle. Chcialem z kumplami sobie pochlac? Trzeba
  • Odpowiedz
@p3sman: Ty jesteś normalny? Prowadzisz tramwaj odpowiadając za ludzi i przy prędkości 7km/h robisz zdjęcia xD Weź to usuń idioto, bo dojdą który to taki mądry 😅
  • Odpowiedz
@p3sman: tu by się po pierwsze przydała jakąś kampania informacyjna dla rodziców.
Bo już jedną taką uświadomiłem, bo ona kupiła dziecku bezpieczną hulajnogę która rozpędza się do 20km/h a to "tyle co rower".

Mówię że to można odblokować, internet mówi że ten model poleci 45km/h.

Ta że jej syn to na to
  • Odpowiedz