Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +133

https://wykop.pl/link/7971049/mieszkania-tanieja-pytanie-brzmi-peka-banka-czy-deweloperzy-graja-na-czas
#nieruchomosci #ekonomia
Mieszkania tanieją. Pytanie brzmi: pęka bańka czy deweloperzy grają na czas
Jak będzie na głównej to będzie cie stać na zakup ? xD Tanieją, tanieją a wykopkowych spadkowiczy golasów jak nie było stać, tak nadal ich nie stać.
źródło: dostepnosc26q1
Pobierz