Aktywne Wpisy
EnderWiggin +29
Pani Ewa Zajączkowska trzyma poziom. Oby więcej takich polityków.
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
keep_it_real +45
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: IMG_2272
PobierzPodejrzewam, że to powstało jako kontra do tiktoków kobiet, które wyśmiewały niskich albo zakolaków. Dlaczego to przyszło na wykop, chyba nie trzeba tłumaczyć.
Stąd wynikają twoje z-----e posty? Bo z jednej strony piszesz, że nie masz kompleksów, a jednak przesiadujesz na tym forum dla przegrywów całymi dniami (nawet ja tak nie robię) i komentujesz treści na tagu #blackpill częściej niż ja. xD
@SonidoStark: Jak nie podobają Ci się zdjęcia pociągów, to daj mnie na czarną. Po drugie nigdzie nie napisałam, że nie mam kompleksów, tylko że nie mam kompleksów dotyczących bioder. Po trzecie nie rozumiem, co mają kompleksy (lub ich brak) do tego portalu, różni ludzie tu przecież siedzą, i wygrywy, i normiki, i przegrywy.
@choochoomotherfucker: Hm, jestem facetem i żadnego bólu nie ma, sporo facetów ma taki wzrost i zawsze taki miało. To wygląda tak, jakby niektóre dziewczyny pierwszy raz wyszły z TikToka do ludzi i
Następnie będzie trzeba wypominać i rozliczać kobiety z braku dziubkowatych ust i dziewictwa.
"Nie ,nie nigdy nie patrzyłam na wzrost i nie twierdziłam ze facet zaczyna się od 180cm.
Proszę nie oceniaj i rozliczaj mnie za wąskie biodra,płasko kanciastą twarz i nie dziewictwo. "
@choochoomotherfucker: bo wydaje im się, że w końcu znaleźli coś, do czego mogą się p-----------ć, a coś, co wszyscy tak naprawdę mają w dupie.
@Cadfael: właśnie widać jak bardzo mają to w dupie xD
@WhiskeyIHaze: ktoś do ciebie mówi? no to się zakmnij
@choochoomotherfucker: co tylko pokazuje desperację wykopków. największą wadą kobiet jaką mogli wymyślić to jakieś wcięcia, których nawet dobrze nie widać w ubraniu xD