Wpis z mikrobloga

@choochoomotherfucker: To jest mem (chyba z tiktoka), który polega na wprowadzaniu w kompleksy kobiety o takiej budowie bioder jak po prawo.
Podejrzewam, że to powstało jako kontra do tiktoków kobiet, które wyśmiewały niskich albo zakolaków. Dlaczego to przyszło na wykop, chyba nie trzeba tłumaczyć.
  • Odpowiedz
Stąd wynikają twoje z-----e posty?

@SonidoStark: Jak nie podobają Ci się zdjęcia pociągów, to daj mnie na czarną. Po drugie nigdzie nie napisałam, że nie mam kompleksów, tylko że nie mam kompleksów dotyczących bioder. Po trzecie nie rozumiem, co mają kompleksy (lub ich brak) do tego portalu, różni ludzie tu przecież siedzą, i wygrywy, i normiki, i przegrywy.
  • Odpowiedz
Hm, jestem babą i żadnego bólu nie mam, sporo kobiet ma takie biodra i zawsze takie miały, trochę to wygląda tak, jakby wykopki wyszły pierwszy raz z domu i zauważyły, że nie każda kobieta wygląda jak modelka xD

@choochoomotherfucker: Hm, jestem facetem i żadnego bólu nie ma, sporo facetów ma taki wzrost i zawsze taki miało. To wygląda tak, jakby niektóre dziewczyny pierwszy raz wyszły z TikToka do ludzi i
  • Odpowiedz
@Erimar: Ale typiary zaczynają mieć bul d--y XD Wiadomo cuckoldy będą bronić.

Następnie będzie trzeba wypominać i rozliczać kobiety z braku dziubkowatych ust i dziewictwa.
  • Odpowiedz
@Erimar: @Kukoldinho One będą s---------y jak szczury z tonącego statku.

"Nie ,nie nigdy nie patrzyłam na wzrost i nie twierdziłam ze facet zaczyna się od 180cm.
Proszę nie oceniaj i rozliczaj mnie za wąskie biodra,płasko kanciastą twarz i nie dziewictwo. "
  • Odpowiedz
O co chodzi z tymi wcięciami, dlaczego nagle pojawiają się wpisy na wykopie na ten temat?

@choochoomotherfucker: bo wydaje im się, że w końcu znaleźli coś, do czego mogą się p-----------ć, a coś, co wszyscy tak naprawdę mają w dupie.

• Odpowiedz
Dlatego teraz mam w głowie takie "wtf", bo te wcięcia to przecież pierdoła, na którą nikt nie zwraca uwagi xD

@choochoomotherfucker: co tylko pokazuje desperację wykopków. największą wadą kobiet jaką mogli wymyślić to jakieś wcięcia, których nawet dobrze nie widać w ubraniu xD
  • Odpowiedz