Wpis z mikrobloga

#wyzwanieplastyczne

Temat: "Powrót do przeszłości" by @Inevera

Zgłoszono TYLKO 3 prace (kliknięcie w autora przechodzi do wpisu z obrazkiem):

1. smiech2
2. Inevera
3. PancerCancer

Głosowanie potrwa tydzień, więc podsumowanie nastąpi w najbliższą środę (08.07.2026).

I przy okazji losowanie tematu na lipiec:

Autor:
35167 mod 6 = 1 -> @gascoigne
Temat:
497748 mod 12 = 0 -> "Droga bez końca"

Także temat na lipiec to "Droga bez końca". Termin oczywiście do końca lipca.

#rysujzwykopem #glupiewykopowezabawy #malarstwo #sztuka
smiech2 - #wyzwanieplastyczne

Temat: "Powrót do przeszłości" by @Inevera

Zgłoszono ...

źródło: zbiorcze

Pobierz

Głosowanie

• 1 35.2% (31)
  • 2 29.5% (26)
  • 3 35.2% (31)

Oddanych głosów: 88

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
to wbrew zasadom

@Teuvo: Ewa Farna robiła wszystkim wbrew... nie wiem, czy sobie to potem wyczesywali, czekali aż się wykruszy czy od razu mokrym ręczniczkiem usuwali. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A "konesera" nikt nie powstrzyma!
No a co do zasad... zasada jest taka, że jak w środę rano wstanę do roboty, to sobie wlezę i sprawdzę wyniki i ogłoszę zwycięzcę. I nie spodziewam się remisu, jeśli
  • Odpowiedz
@smiech2: do przyszłości * :) szkoda ze nie zdążyłam, fajny temat na lipiec, chyba wolę takie otwarte ogólne, które dają dużo możliwośći interpretacji, a tak to kończę ten rysunek na zamówienie, wiem że będę mogła go wrzucić raczej to mogę pokazać
Silver86 - @smiech2: do przyszłości * :) szkoda ze nie zdążyłam, fajny temat na lipie...

źródło: 20260701_051700

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
lewacka nowomowa!!!

@koneser_progresywnego_discopolo: Oj wiesz, że to specjalnie ( ͡º ͜ʖ͡º)

ile masz jeszcze tematów?

@Inevera: W sumie mam 42 tematy, z czego 6 użytych. Z czego wszystkie 3 Twoje użyte, więc jeśli chcesz dalej występować, to musisz coś dosłać.

@Silver86: Kurde, faktycznie mi się tak wpisało. Teraz nie stwierdzę, czy to samo poprawiło, czy palce na autopilocie postanowiły się zbuntować.
  • Odpowiedz
więc jeśli chcesz

@smiech2: kurde nie chce... Skręca mnie po moich ostatnich pomysłach z d--y, więc jednak poczekam, aż się te co masz skończą, czyli za jakieś 3 lata i wtedy pomyśle.

@Silver86 ale piękna praca :O
  • Odpowiedz
@Inevera: skończyłam w końcu, to teraz mogę myśleć o wyzwaniu ;) jeden pomysł mam, ale lepszy byłby farbami niz ołówkiem i moze nadrobie z zeszłego miesiąca poza konkursem, ale się nie rozpędzam bo jak zwykle plany a życie ;)
Silver86 - @Inevera: skończyłam w końcu, to teraz mogę myśleć o wyzwaniu ;) jeden pom...

źródło: 20260706_060152

Pobierz
  • Odpowiedz
@Silver86 mega!
@smiech2 temat na lipiec - aż mam flashbacki z inktobera chyba '24 xDD niestety w czerwcu dużo stresów i nie było nawet możliwości usiąść, ale teraz powinno być lepiej, super prace wrzuciliście, gdzie ten co się czepiał poziomu artystycznego - dawać go tu i niech podziwia bo jak wrzucę moje to znowu będzie dno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do kolegi prowadzącego mała prośba o
  • Odpowiedz