Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +280
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
f9JXBEArQ2H4TKl +17
widziałem dzisiaj na yt ankiete z pytaniem - jakbyś miał kupować teraz nowe auto, to na jakie paliwo. Wyniki to jakiś kosmos, ponad 50% głosów na benzyne, gdzies tam niżej diesel i lpg, a na samym szarym końcu elektryki z wynikiem 9%.
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #zakupy #savoirvivre
źródło: 1000132674
Pobierzźródło: 1000022822
PobierzAktualnie to nieeee, biedny pimpuś samotny będzie, pewnie popiszczy, pewnie smutny się zrobi. Weżmy go do sklepu, do restauracji, do urzędu.
źródło: 1000021421
Pobierz@ATAT-2: To nie o to chodzi. Oni przy okazji załatwiają spacer i sranie, bo się wielkiemu miłośników zwierząt nie chce wyjść z domu oddzielnie i zająć psem tak jak należy. Lepiej przerzucić to na innych, bo skrajny bezrefleksyjny egoizm już mają.
Jakoś jak idą do roboty to nie mają
Powinno być więcej rozwiązań utrudniających życie psiarzom, bo obecnie nie ma nic i mogą robić co chcą tak jak moll pisze przez co też m.in. psów jest więcej.
W przypadkach ze zdjęć te warunki nie zostały spełnione - brudny, śmierdzący kundel, który jest wylęgarnią patogenów - ma kontakt z wózkiem, do którego ludzie później będą wkładać owoce, warzywa czy inną żywność narażoną bezpośrednio na kontakt