Wpis z mikrobloga

@Wellmen: jak juz zamawiac to taka w rozmiarze statystycznego Meksykanina, no nie? xD

Serio, dobre 80% tego narodu idzie w tej masie. Bylem w lutym i doslownie rzadko kiedy widac bylo chudego Javiera czy innego Miguela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arpi: najaaak. Tylko nie developerski, a spedytorski xD

A tak powaznie, to jakies wielkie pieniadze? Byla promka i wyszlo 278PLN+przesylka. Na stronie Adidasa i Zalando chodza w regularnej cenie po 449zl, a w takiej kwocie juz bym nie kupil.
  • Odpowiedz
Serio, dobre 80% tego narodu idzie w tej masie. Bylem w lutym i doslownie rzadko kiedy widac bylo chudego Javiera czy innego Miguela

@Staryan0na: Nic dziwnego. Ich głównym źródłem energii jest coca-cola xD
  • Odpowiedz
@archi999: szczerze? Mam to w chuju. Raz oni mnie dymaja, inni razem ja ich (wykonuje zlecenia przewozu bezposrednio dla Breuningera i uwierz mi, tanio nie maja) xD

Wiesz, gdybym mial sie za kazdym razem zastanawiac jaki jest koszt wytworzenia wzgledem kosztu zakupu to chyba bym ocipial. Jesli przestanie mi sie hajs zgadzac to moze zaczne przykladac wieksza wage do zlotowki, ale miejmy nadzieje, ze nie dojdzie do takiej sytuacji.
  • Odpowiedz
@DrTRAPH0USE: ta tez jest spoko. Rozkminialem jeszcze nad zakupem tej zielonej z WC '86, ale poki co odpuscilem sobie.

Ta Twoja to slim fit czy prosty kroj? Zastanawiam sie czy nie przestrzelilem z rozmiarem swojej i czy w razie czego nie szukac na innych stronsch innego rozmiaru, bo na breuninger byla tylko w rozmiarze XL.
  • Odpowiedz