Wpis z mikrobloga

tak sobie zdałem sprawę, że za niecałe dwa miesiące mijają mi 3 lata bez szlugów i jeden z najlepszych efektów to brak sępów j------h co z daleka lecą żebrać o szluga
#rzucaniepalenia #p-------y
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LuznaPusi: nie pamiętam kiedy mnie ktoś ostatnio zapytał o papierosa, chyba kilka lat temu żul na dworcu we Wrocławiu. Po skończeniu liceum to sępienie to przestał być jakikolwiek problem w moim przypadku
  • Odpowiedz
  • 1
@eaxata: lol to masz farta chyba xd jak jeszcze paliłem to regularnie czy to jakieś dresy czy gimbusy czy żule
nawet jak już nie palę to czasami się zdarzy, że jak wracam po nocy i nie ma nikogo na ulicy i nagle kątem oka widzę jak ktoś z drugiej strony się p----------a truchtem w moją stronę i pyta czy mam szlugiem poczęstować mimo, że nie pale nic i nie mam
  • Odpowiedz
  • 1
@LuznaPusi: niektórzy tak mają, że ich żule zaczepiają częściej niż innych. Oglądałem kiedyś nałogowo taki kanał na YT że koleś po Polsce jeździł i robił wywiady z bezdomnymi, to się przewijał często temat żebrania i się pytał ten prowadzący często czy do jakichś konkretnych ludzi podbijasz czy wszystko jedno, to mówili często że są tacy ludzie co wyglądają na takich że pomogą
  • Odpowiedz
  • 1
@eaxata: no coś w tym pewnie jest xd ja jeszcze dawno temu to nawet nie tak rzadko dawałem tego szluga, ale potem jakoś zaczęło mnie to strasznie w------ć i nikomu nic xd
a jeszcze jak ktoś wyskoczył z tekstem "a mogę dwa?" to kilka razy zaczęła się kłótnia z bluzgami xdd
  • Odpowiedz
  • 1
@LuznaPusi: nie ma co się dawać, ale z drugiej strony ja kiedyś żula o zapalniczkę zapytałem, to wyciągnął z kieszeni garść zapalniczek i mi powiedział, żebym sobie wziął jakąś
  • Odpowiedz