Wpis z mikrobloga

Jakies dwa tygodnie temu odebralem darmowy miesiac planu Premium i zamowilem karte fizyczna ktora tez niby miala byc za darmo a teraz jak chce zmienic plan na Standard to musze bulic 87zl za karte przez to ze chce anulowac przed koncem okresu probnego. I teraz pytanie czy poprostu przebolec to i zaplacic za ta karte czy te 36zl za kolejny miesiac i wtedy skoro nie bedzie juz to darmowy okres probny bede mogl zmienic na standard bez placenia za karte, moze ktos juz tak mial i wie z gory dzieki #revolut
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie bedzie juz to darmowy okres probny bede mogl zmienic na standard bez placenia za karte

@rivvz: bedziesz mogl zmienic bez placenia za karte. zaplacisz wtedy za zmiane na standard.
  • Odpowiedz
  • 0
@rivvz: Daruj sobie. W Ognivo wchodzą. Może jeszcze cię to nie dotyczy. Jeszcze. To jest państwo z gówna i kartonu. Ja właśnie rezygnuję. Zen, N26, Wise. Chociaż sam Revolut lubiłem. Za jednorazowe karty wirtualne.
  • Odpowiedz
skąd Ty to wziąłeś że wchodzą w ognivo

@BC_anada: od lat tym strasza. wkoncu pewnie wejda, ale ciagle wszyscy pisza jakby to od jutra bylo
  • Odpowiedz
jak dla mnie to akcja skarbówki sponsorowana z tym nagłaśnianiem. Revolut nie ma za bardzo biznesu w tym żeby stało się to szybko.

@BC_anada: mysle ze jednak ma. mysle ze wiecej osob by wolalo miec polski IBAN ktory nalezy do danego uzytkownika, niz korzystac z konta revoluta w unicredit. i mysle ze jest wiecej uzytkownikow ktorzy by to woleli niz uzytkownikow ktorzy nie chca zeby byl w ognivo
  • Odpowiedz