Wpis z mikrobloga

to hip dip jest paskudne i obrzydliwe, przecież na temu są fillery za grosze i tego nie widać, równie dobrze można sobie wypchać kawałkiem jakiegokolwiek materiału, ja mam minimalne wcięcie a od lat wypycham skarpetkami i nic nie widać, wszystko estetycznie

a takie coś jak na zdjęciu to nie jest norma, to jest brzydki defekt kosmetyczny, proszę nazywajmy rzeczy po imieniu zamiast kołpować i udawać że to piękne xD

#rozowepaski #figuraboners #logikarozowychpaskow #takaprawda
Zoyav - to hip dip jest paskudne i obrzydliwe, przecież na temu są fillery za grosze ...

źródło: IMG_5731

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Basiura89: nie mam chłopa i nie zamierzam nigdy mieć więc nie mam po co ich oszukiwać, po prostu to dla mnie obrzydliwe tak jak np. nie wychodzę z domu potargana albo z nieogolonymi nogami
  • Odpowiedz
ja mam minimalne wcięcie a od lat wypycham skarpetkami i nic nie widać, wszystko estetycznie

@Zoyav: Przecież przy obcisłych spodniach czy spódniczce byłoby widać, że masz tam coś napchane, szczególnie jeśli faktycznie to wcięcie jest minimalne. Już nie mówiąc o tym, że te skarpetki by się przesuwały podczas chodzenia.
  • Odpowiedz
@Zoyav: ty jestes najbardziej obrzydliwa bo wytykasz babom, jako baba, cos na co nie maja wplywu. one maja defekt konsmetyczny ktory moga naprawic, ty, defekt we lbie ktorego ni c---a nic nie naprawi. to sa te roznice.
  • Odpowiedz
@Zoyav: wiesz ze są różne typy figur i tu akurat jest taka.
@Wiskoler_double też nie kumam, jeśli chodzi o takie majtki z piankowy tylek, to śmiech bierze od samego patrzenia, a tu laska, ma taki typ figury że ma pewnie płaski brzuch, malo talii i za dużo dziw fala na siłce, ale to jest jeden z typów figury, nie, każdy musi mieć klepsydra. juz nie wspomne o dziwnych pozach
  • Odpowiedz
@zukennuken: to nawet nie jest defekt kosmetyczny, tylko debile na tt wymyśliły sobie kolejny kompleks (a po co to już kilka opcji) i brandzlowanie się która ma a która nie ma XDDD całe swoje życie nawet nie zwróciłam uwagi na to, że coś takiego mam, parę lat temu, gdy wlazła na to „moda” się dowiedziałam że coś takiego istnieje i to źle XD p----------i ludzie
  • Odpowiedz