Aktywne Wpisy

annlupin +47
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz
wybryk_natury +89

Bois to totalnie nudny i przehajpowany zapach. Nie to, że zły, ale nudny - drzewo z drzewem, wetyweria i trochę bazylii, no nic ciekawego.
#perfumy
Ale: jest syntetyczny i niestety, ale stał się bardzo bardzo popularny - dlatego skucha :/
i prosze nie obrazac
Mnie - tak na szybko - przyszło kilka:
1. Dylan Blue to nie są dobre perfumy, a na słynnym wykresie z poziomem perfumowego wtajemniczenia powinien być Sauvage EDT.
2. DHI to przeciętnie zrobiona kompozycja. Ma dobrego irysa, ale szybko dominuje go tania wanilina.
3. Valentino Uomo 2021 w kategorii czystego, eleganckiego irysa bije na głowę Pradę L'Homme, która jest taka
Tak na szybko:
1. wielbienie śmierdzącej nienoszalnej niszy nie czyni cię lepszym od kogoś kto lubi mainstream i mass pleasery
2. perfumy Nishane są do bólu przeciętne i kompletnie niewarte swojej ceny
3. Bois Imperial to po prostu znacznie gorsza wersja Ganymede
4. araby to w zdecydowanej większości smrut
1. uważam, że LV przesadza z prostotą swoich zapachów. Cena wysoka za banalny zapach. A afternoon swim pachnie jak pranie zostawione na noc na balkonie.
2. psikanie się arabowymi "inspiracjami" to jak słuchanie muzyki w postaci coverów. takie zamiast ACDC -> ABCD. Zamiast Bring me the Horizon -> Bring me the Horizontal itd. Grają prawie tak samo... wiadomo o co chodzi
3. creed to nie nisza (to chyba nie
@Ziggy_5 czemu podałeś dosłownie najpopularniejsze perfumy danych marek i na ich podstawie oceniłeś czy marka
@KingOfTheWiadro: jest ostry i w---------y i całe warszawskie Metro nim wali
“Na mojej skórze trwałość jest niska”
“Na mojej skórze perfumy te pachną zupełnie inaczej”
To stwierdzenia najbardziej p------e i niezbyt oddające fizykę