Wpis z mikrobloga

@zukennuken: Naucz się kultury osobistej niewychowany i niemądro POSTACIO znana, nawet nie zgaduję twoich zaimków ona/on/ono!!! @tomwick55 @first Wołasz mnie, marnujesz czas, wypisujesz o jakiś udarach, idź na neurologię i powiedz te swoje mądrości ludziom co są po udarze, a poza tym nie umiesz w przecinki i napisać cokolwiek w języku polskim. Co to jest belkot? Nie ma takiego słowa w języku polskim PS BEZ ODBIORU. Pozdrów swojego
  • Odpowiedz
@AnalnyNiszczyciel: @Sylwiusz_89 mój wujek, czyli brat mojego ojca jest myśliwym w Ostrowii Mazowieckiej, któregoś razu poszedł na polowanie dzika, bo w okolicznych wioskach ryły uprawy, no i siedzi sobie na ambonie, słyszy i widzi dziadka (nie naszego)na rowerze, który skrzypi przy pedałowaniu, nagle pojawia się dzik, strzał (w dzika nie dziadka rowerzystę) i jedyne co było słychać to przyspieszenie skrzypienia roweru xd
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: Sam pamiętam jak w sąsiedztwie był zbój u mojej ciotki. Kryminał. Recydywa. ZK. Tak ciotka gadała. A typ siedział za % jazdę fiatem 127 (@Lardor wie jak on wygląda), jazdę na zakazie fiatem 127 (jedyny w okolicy, rzadki model fiata) i najlepsze rozbój co wyglądał tak @tomwick55 @first @thorgoth @Karpatnik w sklepie widzi kolegę, cześć kup mi też 0,5 litra (wtedy 0,7 litra nie było),
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: Nie ubyło, @Karpatnik @thorgoth @tomwick55, bo typ odsiedział karę, a gorzej miał typ co mu reklamówkę zabrali niż on w okolicy po jego wyjściu. Ogólnie prorok ma łatwą sprawę. Łatwy numerek. Nie twierdzę, że to nie jest rozbój, bo jest. Tylko rozbój to bardziej idzie do banku z utargiem w torebce kobieta co handluje CK, GUESS i L.V. outlet, ma 30k PLN, bo najechały się
  • Odpowiedz
@Sylwiusz_89: Ja bym właśnie nie przywiązywał wielkiej wagi do wartości skradzionych dóbr podczas rozboju. Często bywa tak, że rozbój na duże pieniądze idzie stosunkowo „gładko”, a te na przysłowiową paczkę fajek są urządzane przez totalnych kretynów, którzy potrafią wyrządzić makabryczne okrucieństwo za byle g---o.
  • Odpowiedz