Wpis z mikrobloga

#torrent Posiadam 5x zaroszen na tl.org, wymienie za cos konkretnego co moze zastapic polishsource lub tl.pl i byc uzupelnieniem do tl.org
Pzdr.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tl org jest niższowe i spamowali tym jak tanimi cukerkam na openinvite już nawet wywalają za promowanie i wymienianie tych zapek..

chcesz coś senwosnego to wbij sie na mam albo red i zacznij wspinaczkę.. a ni takie żebrane
  • Odpowiedz
@marcomarco83838383: co ty gadasz, jeśli chodzi o seriale i filmy (oczywiście nie z lektorem) to jest tam praktycznie wszystko, nawet jakieś niszowe i stare pozycje ze sporą liczbą seedów. Problem jest tam z seedówanie jedynie, bo z racji że jest użytkowników sporo, to nawet jak się ma seedboxa to ciężko idzie ;P
  • Odpowiedz
tl.org jest dobry jeśli nie wymagasz lektora, ewentualnie programy ale tak po za tym jeśli szukasz czegoś z polskim audio to niestety jest bezużyteczny. Wstawek jest tam bardzo dużo, prędkości też dobre, znajdziesz praktycznie co chcesz. Szukałem kiedyś program " zagadki wszechświata z Morganem Freemanem, przetrząsłem wszystkie znane mi warezy jak i torrenty, nigdzie nie było, tam to jest ale tylko eng więc naprawdę można coś znaleźć czego gdzie indziej brak, więc
  • Odpowiedz
@bonkesku1: podaj choć jeden przykład programu, którego nie ma na publicznych stronach. rozumiem, że prywatne trackery mają bogatszą bibliotekę filmów i seriali. jednak założę się, że z grami i programami wygląda to inaczej.
  • Odpowiedz