Wpis z mikrobloga

• 604
@Mikuuuus: Czy ja dobrze rozumiem, ΕΌe typ twierdzi, ΕΌe nie ma ΕΌadnych atakΓ³w dronΓ³w na ruskie rafinerie, a paliwa tak naprawdΔ™ brakuje przez spisek koncernΓ³w, ktΓ³re chcΔ… w ten sposΓ³b wyΕ‚udzaΔ‡ paΕ„stwowe dotacje? PrzysiΔ…gΕ‚bym, ΕΌe ten sposΓ³b myΕ›lenia brzmi znajomo ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
  • Odpowiedz
  • 359
Czy ja dobrze rozumiem, że typ twierdzi, że nie ma żadnych ataków dronów na ruskie rafinerie, a paliwa tak naprawdę brakuje przez spisek koncernów, które chcą w ten sposób wyłudzać państwowe dotacje?

@Charz: propaganda - wyobraΕΊ sobie, ze w telewizji sΕ‚yszysz, ze jesteΕ› najpotΔ™ΕΌniejszym krajem z najpotΔ™ΕΌniejszym wojskiem, a potem jakiΕ› kraik pokroju Ukrainy wlatuje pereset kilometrΓ³w wgΕ‚Δ…b twojego i rozdupca rafinerie XD
  • Odpowiedz
@Charz: Do tego typ oskarΕΌa jakieΕ› pΕ‚otki a fiutina nie tyka. Stary kacapski sposΓ³b myΕ›lenia: Car dobry tylko bojarzy ΕΊli.
SwojΔ… drogΔ… ulubiony sΕ‚up fiutina (wiolonczelista) znowu za bezcen przejΔ…Ε‚ kilka dni temu jakiΕ› gigantyczny zakΕ‚ad od innego oligarchy.
  • Odpowiedz
Czy ja dobrze rozumiem, ΕΌe typ twierdzi, ΕΌe nie ma ΕΌadnych atakΓ³w dronΓ³w na ruskie rafinerie, a paliwa tak naprawdΔ™ brakuje przez spisek koncernΓ³w, ktΓ³re chcΔ… w ten sposΓ³b wyΕ‚udzaΔ‡ paΕ„stwowe dotacje? PrzysiΔ…gΕ‚bym, ΕΌe ten sposΓ³b myΕ›lenia brzmi znajomo ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

@Charz: ichniejszy typowy konfiarz xD
  • Odpowiedz
@Charz: @mvmxks ale też ma rację. Czas kryzysu, to czas dojenia. Patrz nasz Orlen za PiS - rekordowe marże i zyski. Obywatele wtedy rozumieją, że drogo, że brakuje, więc płacą. W Rosji jest gospodarka centralnie planowana. Putin chcę wciągać pieniądze obywateli do prowadzenia wojny. To już widać, że korzysta na sytuacji. Paliwa brakuje, ale za to jest drożej. Ale Putin niewinny wśród baranów Rosji, a źli oligarchowie.
  • Odpowiedz
Czy ja dobrze rozumiem, ΕΌe typ twierdzi, ΕΌe nie ma ΕΌadnych atakΓ³w dronΓ³w na ruskie rafinerie, a paliwa tak naprawdΔ™ brakuje przez spisek koncernΓ³w, ktΓ³re chcΔ… w ten sposΓ³b wyΕ‚udzaΔ‡ paΕ„stwowe dotacje? PrzysiΔ…gΕ‚bym, ΕΌe ten sposΓ³b myΕ›lenia brzmi znajomo ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

@Charz: PrzecieΕΌ na bank oba czynniki grajΔ… rolΔ™. To jest Rosja. Wojna wojnΔ… ale przy brakach paliwa oligarchat ma pretekst do tego ΕΌeby
  • Odpowiedz