Wpis z mikrobloga

Zapraszam do głosowania na swoich faworytów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możecie też pisać czego brakuje.

Chodzi ogólnie o to która marka Waszym zdaniem najrzadziej zawodzi albo którą można pochwalić za względnie lepszą jakość składników / lepszy blend od konkurencji (pozostając przy budżecie do 2zł/ml)

#perfumy

Najlepszy jakościowo arabski brand (do 2zł/ml)

• Ajmal 6.0% (5)
  • Armaf 16.9% (14)
  • Afnan 7.2% (6)
  • Lattafa 9.6% (8)
  • Maison Alhambra ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2.4% (2)
  • Rasasi 12.0% (10)
  • Swiss Arabian 12.0% (10)
  • Khadlaj 0% (0)
  • French Avenue 24.1% (20)
  • Rayhaan 9.6% (8)

Oddanych głosów: 83

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@cinek15c: Na szczęście nikt nie broni ograniczać kolekcji tylko do arabów lub tylko do niszy albo mainstreamu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Raz na jakiś czas nawet arabom zdarzy się wypuścić coś fajnego (tak jak Zarze która w portoflio ma zwykle 1 do 2 virali na rok przypadające na setki nowo wyprodukowanych zapachów)
  • Odpowiedz
@randomname1: do 2 złotych polskich to jazzab silver ard al zaafaran, kosztuje grosze, przecież to zajebista perfuma...
Do tego jeśli przymknąć oko i poudawać że egipcjanie to prawie arabowie, to parfum the lab trzyma wyśrubowany poziom
Z wymienionych, to zagłosuję na ajmal z sentymentu do mukhallat shams.
  • Odpowiedz
  • 1
@Pirat200: Z ajmal mi dziś wpadło w końcu Ajmal Gray (jakoś z 3 lata się czaiłem i nie wiedzieć czemu kupiłem dopiero dziś xD). Top profil zapachowy tylko zastanawiam się czy dalej to będzie pachniało 10 min w chłodniejszą porę...

A o tej egipskiej marce pierwsze słyszę w sumie
  • Odpowiedz
czy dalej to będzie pachniało 10 min w chłodniejszą porę...

@randomname1: przy oversprayu godzinę. Mnie pasuje na ciepłą deszczową pogodę. Fakt, że ten zapach kosztowal ostatnio 35pln to kpina w najlepszym znaczeniu tego słowa
  • Odpowiedz