Tu ktoś zrobił sam cytuję: " musiałem dodać drugą rurę aby można było to normalnie używać, gdyż tworzył dość dużą różnicę ciśnień względem zewnątrz a pomieszczenia przez to ciepłe powietrze zewnątrz bardzo pchało się do środka i niwelowało efekt, po dodaniu rury jest znacznie lepiej, gdy dziś było 39 zewnątrz to w pokoju na poddaszu było 25"
@plaisant: ja dziś byłem kupić płytę. Kurła nie da się kupić takiej małej na wymiar okna musiałem kupic 3mx2m i ją przyciąc do transportu. Dziś coś będę z niej budował. Co do tej zatyczki zdrukarki 3d z pierwszego zdjecia to najlepiej jakby ona jeszcze troche odstawała bo 3/4skraplacza nie bedzie działać. Dlatego te z kartonu niżej już lepsze
@plaisant: zrobie sobie z tej płyty na spróbowanie jak to działa, a niedaleko mnie robią plexi i plyty z poliweglanu robia na wymiar to sie spytam ile coś takiego kosztuje
@plaisant: update. kupilem te 2mm poliweglan i jest w c--j zajebisty xD ten 6mm juz za gruby moim zdaniem. Nie jest ciężki i złapie go na 10 blaszek jak do moskitiery.
Polak w polsce obywatelem drugiej kategorii. Milion wpisów jak to brauniarze pobili ukraińców. Gdy takie coś dzieję się polakowi to nie ma afery, pobicie jak pobicie. I tylko jeden post o aferze rasia. Już sami macie korbą zakręcone ostro #polska #ras #airbnb
https://x.com/JulienKermarec/status/2070887233150710163/photo/1
#klimatyzacja #klimatyzator
źródło: HL1E9GPXsAAIWPN
Pobierzźródło: 2026-06-29-15-46-40-536_002
Pobierzźródło: 2026-06-29 155133
Pobierzźródło: 2026-06-29 155358
PobierzCo do tej zatyczki zdrukarki 3d z pierwszego zdjecia to najlepiej jakby ona jeszcze troche odstawała bo 3/4skraplacza nie bedzie działać. Dlatego te z kartonu niżej już lepsze
widze, że w castoramie sa. Kurła nawet tanio i prawie na mój wymiar... musze sie przejechac po to jak mi rura w czwartek przyjdzie