Wpis z mikrobloga

Siema,
Mam supa koi, ale nie ma on haczyków, żeby mu przyczepić siodełko i zrobić kajak. Da się to jakoś dorobić? Xd oglądałem u kumpla i w jego tsunami te haczyki wyglądają jakby naklejona na supa
Robił to ktoś?
#sup #kajaki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shimanko: tak ale na temu też i kijowe, muszę poszukać coś lepiej wykonanego, chce żeby troszkę było wyższe pod d--a z jakiejś pianki a nie sam taki materiał z paskami
  • Odpowiedz
  • 2
@KladzSie: super, dzięki za info. Cały weekend śmigałem na stojąco, ale na siedząco jest jeszcze więcej możliwości xd i szybciej się popyla. Dobrego pływania!
  • Odpowiedz
@Shimanko: w temacie samego siedziska - unikałabym tych wszechobecnych siedzisk typu naleśnik, bo są niewygodne, do tego i tak przy wiekszej fali czy mocniejszym manewrze będziesz mieć mokry tyłek.

Na AliExpress i innych serwisach znajdziesz nieco droższe dmuchane siedziska, gdzie część poddupna ma kilka centymetrów grubości. Wybieraj modele przeznaczone do SUPów, czyli z płaską podstawą (niektórzy producenci mają bardzo podobne modele dedykowane do kajaków, ich spody są wypukłe i wyprofilowane
  • Odpowiedz