Wpis z mikrobloga

Po tej nocy już jestem pewien, wole cały miesiąc -20° niż jeden dzień z 38° #pogoda
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EjniaKK: - 20 spoko temperatura.
jakby była możliwość pracy na antarktydzie gdzie po -60 i masz tam siedziec parę miesięcy to mógłbym pracować.
r5678 - @EjniaKK: - 20 spoko temperatura. 
jakby była możliwość pracy na antarktydzie...
  • Odpowiedz
@r5678

@Plp_: ale to trzeba być naukowcem magistrem doktorem żeby w ogóle mieć szanse xd

Nie trzeba. Stacja jest w odbudowie. Nie tak dawno nawet elektryków szukali ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
ale to trzeba być naukowcem magistrem doktorem żeby w ogóle mieć szanse xd

@r5678: no nie trzeba, ale też musisz posiadać jakieś umiejętności. Na ostatniej wyprawie szukali kogoś ze znajomością linuksa i łączności satelitarnej, mechanika od obsługi agregatów, kucharza, wspinacza, hydraulika, elektryka (sep mile widziany), czy ogólnej "złotej rączki-konserwatora" do wymiany desek . Jak ktoś może być np. informatykiem i kucharzem jednocześnie to tylko lepiej xD Nie wybrzydzają za bardzo
  • Odpowiedz
  • 10
Zima to najgorszy okres w Polsce

@BGZZ: Tak bardzo się zgadzam! Zimno, wysoka wilgotność, ciemno o 16:00... Nie jestem fanem skrajnych upałów, ale i tak wolę lato.
  • Odpowiedz
grubaski mają przewalone w taki upał, ja będąc szczypiorkiem nie poce się praktycznie a mam w doma 30 stopni
  • Odpowiedz
Po tej nocy już jestem pewien, wole cały miesiąc -20° niż jeden dzień z 38°

@EjniaKK: No, ale jak to? Przecież w zimie co najmniej połowa wykopków pisała, że woli lato a zima to g---o które nie wiadomo po co ktoś wymyślił bo oni są ciepłolubni xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz