Aktywne Wpisy

Obiboq +12
Przez 15 lat pracy przed komputerem, praktycznie zerową aktywność fizyczną, oglądanie seriali po robocie i jedzenie syfu nabawiłem się sporej nadwagi.
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który

Rad-X +283

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

jakby była możliwość pracy na antarktydzie gdzie po -60 i masz tam siedziec parę miesięcy to mógłbym pracować.
@r5678: https://stacjapolarna.umk.pl/rekrutacja/
Nie trzeba. Stacja jest w odbudowie. Nie tak dawno nawet elektryków szukali ( ͡º ͜ʖ͡º)
@r5678: no nie trzeba, ale też musisz posiadać jakieś umiejętności. Na ostatniej wyprawie szukali kogoś ze znajomością linuksa i łączności satelitarnej, mechanika od obsługi agregatów, kucharza, wspinacza, hydraulika, elektryka (sep mile widziany), czy ogólnej "złotej rączki-konserwatora" do wymiany desek . Jak ktoś może być np. informatykiem i kucharzem jednocześnie to tylko lepiej xD Nie wybrzydzają za bardzo
@BGZZ: Tak bardzo się zgadzam! Zimno, wysoka wilgotność, ciemno o 16:00... Nie jestem fanem skrajnych upałów, ale i tak wolę lato.
#dzisjeszczeniebylo
@EjniaKK: No, ale jak to? Przecież w zimie co najmniej połowa wykopków pisała, że woli lato a zima to g---o które nie wiadomo po co ktoś wymyślił bo oni są ciepłolubni xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)