Aktywne Wpisy

el_Vladi +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

potatowitheyes +253
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz

MagCaster IPTV – ciąg dalszy rozwoju
Mała aktualizacja z mojego projektu po godzinach.
W ostatnich tygodniach mocno rozbudowałem obsługę Stalkera, Xtream i M3U — teraz działa to szybciej, stabilniej i znacznie lepiej radzi sobie z trudniejszymi portalami. Doszło też zapisywanie konfiguracji, żeby nie trzeba było wszystkiego ustawiać od nowa, oraz diagnostyka, która pomaga sprawdzić, co dokładnie dzieje się po stronie serwera.
Dodałem również kontrolę rodzicielską, poprawiłem interfejs i wyczyściłem masę błędów. Co tydzień wypuszczam aktualizacje, głównie poprawiające ANR-y i rzeczy zgłaszane przez użytkowników.
Aplikacja jest:
całkowicie darmowa,
bez reklam,
lekka,
prosta w obsłudze,
działa nawet na bardzo słabym sprzęcie,
i jest rozwijana po godzinach, jako mój prywatny projekt.
Jeśli korzystacie — dajcie znać, co działa, co nie działa, co warto poprawić.
Każda opinia, komentarz czy sugestia pomaga mi ogarnąć kierunek dalszego rozwoju.
Chętnie posłucham Waszych doświadczeń i sugestii !
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kam.magplayer&hl=en
źródło: image
PobierzDziekuje za merytoryczny wpis. W poprzedniej czesci duzo wykopowiczow pomoglo mi i mnie wspieralo w projekcie. Nadal mi na tym zalezy.
Moja aplikacja nie zbiera absolutnie żadnych danych.
Google Play weryfikuje to przy każdej publikacji - gdybym wysyłał cokolwiek poza ruchem do portalu, aplikacja nie przeszłaby review. Można to sprawdzić samemu: netstat pokazuje wyłącznie połączenia do serwera IPTV użytkownika.
Nie każdy chce płacić za TiviMate czy inne aplikacje.
To, że istnieje produkt premium, nie oznacza, że nie ma miejsca na darmową alternatywę. Gdybyśmy wszyscy myśleli „po co robić coś nowego skoro
Tizen to niestety nie jest platforma, na którą da się „po prostu wrzucić apkę”.
Samsung ma jedną z najbardziej upierdliwych procedur dla niezależnych devów:
trzeba zostać oficjalnym partnerem,zdobyć ich certyfikaty, przejść ręczne review, dostosować UI do ich frameworka, utrzymywać osobną wersję tylko pod Tizen, a na końcu Samsung może to odrzucić bez podania
Czy sugerujesz takie rozwiazanie gdzie do konkretnego kanalu mozna sobie dobrac zrodlo epg w xml?
źródło: 1000010825
PobierzJuz mam polowe kodu zrobione do tego :) Zaczne nad tym pracowac od razu. Wielkie dzieki za sugestie.
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzApka ma webserver ktory odpala sie gdy chesz dodac portal (opcja do klikniecia). Wtedy zdalnie mozesz wejsc na webserver i wpisac ustawienia. Oczywiscie musisz byc w sieci gdzie urzadzenia beda sie widziec.