Wpis z mikrobloga

Ja kładący się spać ze świadomością, że to ostatni mundial Leo i CR7 i nie trzeba będzie więcej czytać tych podludzkich dyskusji Messi vs Ronaldo

#mecz
Emcis8 - Ja kładący się spać ze świadomością, że to ostatni mundial Leo i CR7 i nie t...

źródło: image

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NanuszJowak91: Gianni Infantylny pewnie wymyśli tak jak w piłce ręcznej, że na karne z ławki rezerwowych można wchodzić i wracać nieograniczoną ilość razy.
  • Odpowiedz
@Emcis8: Ja czytam, że to ich last dance od mundialu w Rosji. Więc prawdę mówiąc nie zdziwię się, jak jeszcze za 4 lata będą grać na mistrzostwach
  • Odpowiedz
@winsxspl: Michael Jordan piłki nożnej, w swoim prime to Messi i Ronaldo mogli mu buty czyścić. Chłop wpadł, r------ł i sobie wyszedł, a w międzyczasie jeszcze sobie potrafił balować do rana przed El Classico i na kacu ogrywał sam Real Madryt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@winsxspl: Wydaje mi się że patrząc tylko na czysty talent i skill, to jednak R9 był goatem. I zdaje się że duża część samego środowiska tak twierdzi
  • Odpowiedz
Szkoda, że Portugalia nie klepnęła tej Kolumbii i straciliśmy szansę na mecz Portugalii z Argentyną, bo nie wierzę, że obaj do finału dojadą
  • Odpowiedz
apropo mundialu, jedna z perełek która dobrze zapamiętałem jako wtedy gimbus.

@AlteredState: @Sylwiusz_89: czy tego dnia, kiedy rozgrywany był ten mecz nie kończył się rok szkolny? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe czy trafiłem wspomnieniem.
  • Odpowiedz