Aktywne Wpisy

wezsepigulke +705

Serghio +4
#polskiedrogi #wypadek #polska #krakow #majtczak #motoryzacja #morderstwodrogowe #kierowcy
Wiecie dlaczego być może w Niemczech istnieją odcinki autostrad, które nie mają żadnego limitu prędkości?
Mam na to pewną teorię, mianowicie, aby żadnemu człowiekowi nie przyszedł do głowy pomysł, aby nakładać na producentów samochodów jakieś blokady, czy limity prędkości i to głównie w Niemczech, kolebki europejskiej motoryzacji.
Gdyby
Wiecie dlaczego być może w Niemczech istnieją odcinki autostrad, które nie mają żadnego limitu prędkości?
Mam na to pewną teorię, mianowicie, aby żadnemu człowiekowi nie przyszedł do głowy pomysł, aby nakładać na producentów samochodów jakieś blokady, czy limity prędkości i to głównie w Niemczech, kolebki europejskiej motoryzacji.
Gdyby
źródło: 000JDOXD14JEDPDS-C461
PobierzCzy w samochodach seryjnych dla zwykłego konsument powinny być limity prędkości np. do 160 km\h?
- Tak 49.5% (138)
- Nie 50.5% (141)

![[AFERA] Przewodniczący Rady powiatu chce cenzorować informacje o referendum lokalnym](https://wykop.pl/cdn/c3397993/307cfba11146bdec1adca22b513b4c4ae6930ec03867dd9737ea6caa56966804,q80.png)

Tymczasem psiarze:
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #polska #savoirvivre
źródło: 1000132415
Pobierzźródło: 1000132416
Pobierzgdybyś też dołączyła do tej akcji stawiałbym ci plusy w każdym wpisie
pomyśl o tym
:)
Więc czego oczekiwać jak wyjdą do ludzi? Przenoszą swoją patologię, a nie dostosowują się do innych przecież.
Niedaleko mnie jest takie wąskie przejscie na nowych osiedlach, bo robią drogę. Zrobię wam zdjęcia jak obszczany jest każdy słup na odcinku 100-200m. Wczoraj jak tamtędy szedłem to przy 38 stopniach tak smierdzialo moczem, że nie dalo się normalnie oddychać. Oczywiście słupy już poczerniały tak samo jak kostka pod nimi, bo psy tam leją non stop od kiedy ten chodnik w ogóle jest oddany do użytku.
kocham kiedy psie matki porównują swoje pociechy do zaszczanych meneli
Komentarz usunięty przez autora
@kinkykylie: bo tylko do takiego człowieka mogą porównać psy, które się zaleca myć raz na pół roku.
@dawid-hopek: bo inni już zdążyli to 10 razy zrobić.
@kocha_to_poczeka: @Cygan_Wojtus @sraniesranie @Aclyoneus @thekrepa przypadek obsikiwania przez kundle opon aut, czyli niszczenia już nie tylko przestrzeni wspólnych ale też czyjejś własności prywatnej:
źródło: 1000132417
Pobierz@Aclyoneus: zrób. Ja robiłam kiedyś wpis, w którym wstawiłam zdjęcie ze spaceru. Każdy śmietnik na trasie porannego wyjścia kundla obszczany. Coś obrzydliwego. Tymczasem kiedy ktoś wymyśla rozwiązanie problemy w postaci piesiaru żeby kundle szczały w jednym miejscu bez niszczenia wszystkiego dookoła.
źródło: 1000124639
PobierzOni są p----------i.
Miałem psy od zawsze w domu, w domu nie w klitce osiedlowej. Jak były małe to potrafiły zlać sie w domu - czasem szczeniaka nie upilnujesz.
To potem mycie trwało takiego miejsca dobry tydzień.
Smród nie do opisania, jak to może komuś