Aktywne Wpisy

marcelus +308
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
MrSzakal +116
Pamiętacie jeszcze czarne punkty z polskich dróg? Generalnie zdemontowali te znaki dobrą dekadę temu, ciekawe czy jeszcze gdzieś się jakiś ostał. Wydaje mi się, że w jakimś tam procencie mogły się przyczyniać do zdjęcia nogi z gazu.
Mnie w pamięci zakodował się taki znak na zakrętach gdzieś na Pomorzu na DK7, było na nim bardzo dużo „zabitych”.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja
Mnie w pamięci zakodował się taki znak na zakrętach gdzieś na Pomorzu na DK7, było na nim bardzo dużo „zabitych”.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_3920
Pobierz

Nie może być tak żeby ktoś kto myśli że "inflacja powoduje wzrost cen" albo że rozwiązaniem albo przyczyną każdego problemu jest "rząd dał / nie dał pieniądzy" zabierał głos w sprawach o których nie ma pojęcia.
Żeby jeździć głupim skuterem musisz zdać prawo jazdy AM,ale żeby współdecydować o losach milionów ludzi to należy się z tytułu ukończonych 18 lat.
No ludzie, system w obecnym kształcie jest zwyczajnie niedorzeczny.
#takaprawda #polityka
No właśnie o tym mówię.
Popieram.
Jak chcesz decydować o życiu milionów innych ludzi, to weź wykonaj minimum wysiłku i spróbuj ogarnąć podstawową wiedzę o świecie. I mówię tu naprawdę o podstawowej wiedzy.
źródło: 1000021285
Pobierz@SHOGOKI a nie mozesz po prostu tak sam z siebie nie głosować?
Co tam jeszcze było państwo nie ma własnych pieniędzy rząd komuś musi zabrać żeby tobie dać 500+ spowoduje inflację a poza tym zaraz będziemy drugą Grecja/Argentyna/Wenezuela?
Obstawiam że nie przeczytałeś żadnej nowoczesnej ekonomicznej książki w
To co mi zarzucasz w swojej wypowiedzi to jakaś projekcja twoich własnych lęków i problemów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wyższe wykształcenie, dodatkowe punkty za bycie kobietą. Robić rejestr kto na kogo głosuje i obserwować wszystkich, którzy głosują na coś innego niż KO. Tylko inteligencja głosuje na KO i demokratów. Można zobaczyć w USA jaki stał się syf bo nie ma testów i naziści są u władzy, kraj popadł w ruinę, kobiety straciły prawa.
Szkoda że tacy obrońcy demokracji nie jesteście jak prezydent wetuje co popadnie przekładając interes partyjny ponad kraj, jak pis r------ł trybunał czy