Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +120
Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta ale chłop dalej idzie #pct . To już drugi miesiąc minął mej wędrówki . Dziś udało mi się wreszcie dojść do Yosemite Valley przez Cathedral Lakes oraz obok Half Dome. Zszedłem ze szlaku z 3000mnpm na ok 1217m . Chciałem wejść na Half Dome ale ze nie miałem wejściówki to tylko ominąłem . Miałem iść się tutaj zapytać czy jakoś wyczarują wejściówkę dla chłopa
źródło: image_picker_A0618C8D-42EB-4CF2-AED4-75E6EB3B66AB-59070-000006096F8F78E7
Pobierz
banzi +11
Dla wszystkich tych, którzy za wszelką cenę szukają okazji na spółkach, które są przecenione bo wiadomo, że jak tani to trzeba brać.
4 stycznia 2026 pojawiał się taki wpis
https://x.com/SergeyCYW/status/2007799665505513730
Zrobiłem porównanie cen akcji tych spółek wtedy i dzisiaj. Mineło pół roku. Oto rezultaty ( ͡° ͜
4 stycznia 2026 pojawiał się taki wpis
https://x.com/SergeyCYW/status/2007799665505513730
Zrobiłem porównanie cen akcji tych spółek wtedy i dzisiaj. Mineło pół roku. Oto rezultaty ( ͡° ͜
źródło: Screenshot From 2026-07-11 00-27-54
Pobierz

Strażnik chodnika stwierdził, że skoro dostawczak blokuje DDR, to on na złość innym kierowcom będzie blokował drogę dla samochodów.
Konfitura "zapomniał" napisać, że pierwszy cios wyprowadził strażnik chodnika.
Przypominam, że strażnicy chodników w sposób cyniczny wykorzystują sytuację kierowców. Jeżeli strażnicy chodników dalej będą promowani, to takich osobników jak rowerzysta z nagrania będzie więcej, a życie w dużych miastach będzie coraz bardziej nieznośne. Czy naprawdę jest nam to potrzebne?
#konfitura #samochodoza #stopcham #polskiedrogi #patologiazmiasta #heheszki
@sprobujemy: może dlatego, że go złapali i chcieli przewrócić? XD Widać w 0:39, że pierwszy za rower zaczął łapać ten gość w okularach, a następnie dostał w samoobronie.
Atak w 0:44 już jest niczym niesprowokowany i powinien zostać za to ukarany.
źródło: image
PobierzZ resztą w końcu dopięli swego, czyli przeniesienia, a nie przewrócenia.
@sprobujemy: przenieść to możesz swój obsrany tapczan, a nie losowego człowieka siedzącego na rowerze. Typ na rowerze nie miał prawa wiedzieć czy oni go będą przenosić czy przewracać, więc miał pełne prawo się bronić - szkoda, że nie zrobił tego skutecznie.
Wystarczy,
Trzymam kciuki za wybicie zębów tej k*rwie xD
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem skąd u Was
Żyjemy w wolnym kraju, wiem, że nikt mnie nie broni, ale zadam pytanie jeszcze raz.
jak rowerzysta będzie jechał po pasie jezdni, a nie po ddr - też mogę powiedzieć "do chamstwa trzeba po chamsku" i wzorem Wojciecha z samochodozy - zatrzymać mu rower i smarować/rzucać w niego psiem góvvnem? Czy to jest dla Ciebie odpowiednia metoda? To jest ok?
@Substytut: To odpowiem jeszcze raz, nikt ci nie broni. Ludzie notorycznie urządzają sobie brake checki na autostradzie a ty się o psie g---o martwisz