Jestem blisko rozwalenia kompa. Robie sobie permadeath run i póki co idzie nieźle. Jestem chwile przed rozwaleniem matki pełzaczy. Po zeraniu 3 świrów do walki idę przed kopalnie zobaczyć się z lesterem. Nie ma go. Ide spać, wstaje, dalej nie ma. Schodzę na dół, tam go nie ma, wracam, nie ma. Ide spać, lece w strone spotkania z ziomkami i ten stoi koło wodospadu i nie chce ze mną gadać. Pobiłem go, dalej nic. Ma ktoś pomysł? Jako że to permadeath to nie mam żadnego innego save'a. Może pogadać z Ianem? #gothic #gry
Miałem się spotkać z lesteremprzed kopalnia, a pozniej razem mieliśmy iść razem pod wodospad. Ale go nie było pod kopalnia i pojawił się od razy pod wodospadem bez kolegow
@alverini: To ja bym odinstalowała w p---u co zresztą zrobiłam przy trzecim nieudanym permadeathie z powodu błędu praktykantów albo wolontariuszy nazywanych z jakiegoś powodu programistami
@alverini: k---a czytajcie i słuchajcie dokładnie dialogów oraz questów, bo potem każdy myśli, że to bug. Już jeden na reddicie płakał, że mu Lester zniknął i dopiero ludzie mu napisali, że przecież mówił, że będzie czekać na zewnątrz ¯\(ツ)/¯
@Adu_Jean: lester powiedział, że mam ogarnąć 3 wariatów i spotka się ze mną przed kopalnia. Nie kojarzę żeby coś mówił "pamiętaj żeby pogadać z ianem, inaczej będę czekać koło wodospadu". Nawet jeśli by tak mówił, to co się wkurzasz i k-----i rzucasz ziomek xD
@alverini: ze ktoś gra permadeath w obecnej grze i na obecnym etapie... odważnie. Ja z 50 razy wczytywałem przez cała gre z powodu bugów i ładowałem poprzednie save zeby zadania ruszyły.
@Adu_Jean: pa, teraz nagle milten za mna lata pomimo oddanie kamienia do saturasa XD pewnie czegoś nie dosłyszalem w queście, że będzie nowym wrzodem XD
@alverini: Nie wiem jak ty ten quest i w jakiej kolejności robiłeś ale ja zebrałem 3 strażników z bagien, Asghar odmówił, Ian też, potem jest narada z ekipą. Nasza postać wspomina o tym, że Ian nie da pozwolenia. Diego się odzywa i mówi, że on to załatwi. Ja wiem, że teraz są gry, gdzie cię za rękę ciągną i są ludzie tik tokiem przeżarci ale idzie pomyśleć, że to iż
#gothic #gry
źródło: Screenshot_37
PobierzMiałem się spotkać z lesteremprzed kopalnia, a pozniej razem mieliśmy iść razem pod wodospad. Ale go nie było pod kopalnia i pojawił się od razy pod wodospadem bez kolegow
@alverini: ze ktoś gra permadeath w obecnej grze i na obecnym etapie... odważnie.
Ja z 50 razy wczytywałem przez cała gre z powodu bugów i ładowałem poprzednie save zeby zadania ruszyły.
źródło: Screenshot_38
Pobierz@Adu_Jean: dawaj milten, bedzie zagadka jak zabic zombie, co dwie glowy to nie jedna XD
źródło: Screenshot_39
Pobierz