Aktywne Wpisy

mocarnyknur +295
źródło: 1000043665
PobierzPora na zimny prysznic.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
źródło: dramat_it_
Pobierz

Jak potraktować szlaufa który wynosi zabawki prezenty od dzieci i wymienia je za a-----l? Jak potraktować taką osobę która okrada najbardziej niewinne istoty wiedząc że nic jej nie zrobią bo są słabszę? Takie coś można nazwać kobietą? Ja nie nazwałbym tego człowiekiem bo jeśli to ma być tego samego gatunku co ja to nie chciałbym być traktowany w tych kategoriach. Kobieta to osoba która dba o najbliższych i stara się ich wspierać wszystko inne to worki na sperme i nikt nie wmówi mi że jest inaczej
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill
Gdzie w tej sytuacji jest ojciec dzieci? Jeśli w domu jest jeden alkoholik, który leczyć się nie chce to trzeba chronić przed nim dzieci.
Oczywiście to ciężka i bardzo przykra sytuacja.
Osoby uzależnione funkcjonują zupełnie inaczej, zdrowym trudno to zrozumieć.