Aktywne Wpisy

gr0m1t +480
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

Mireczki, jestem debilem pod tym kontem, więc prośba o doradztwo. Mam rurkę z klimy poprowadzoną do syfonu pod zlewem, tylko jest wciepana tak o i zaciąga syf, przez co się blokuje. Tak mi zrobił chłop co skręcał kuchnie no i tak odkładam te poprawki, ale ostatnio klima ostro robi brrrrr, więc trzeba zakasać rękawy i to poprawić. Pomyślałem że po prostu dołożę jakieś przedłużenie i będzie git, ale w Leroy mi doradzili, żeby w ogóle to wypierdzielić.
Jakieś rady? Rurka z klimy na chwilę obecną w misce asekuracyjnej
#remontujzwykopem
źródło: 1000016353
PobierzCo jeszcze przedstawić xD?
źródło: nie wiem jak nazywają się te części syfonu
Pobierzźródło: Zrzut ekranu_26-6-2026_17032_wykop.pl
PobierzNatomiast do tematu, myślę że Leroy dobrze podpowiedział, wywal tą misterną konstrukcję i daj trójnik, a jeśli pod zlewem nie ma syfonu to kup faktyczny syfon, bo to duże pieniądze nie są a masz pewność że będzie działać. Pamiętaj też żeby zachować spadek, bo jeśli odpływ jest z lewej strony to nie dziwię się, bo