Wpis z mikrobloga

Wszedłem ostatnio na tureckie PlayStation store i o dziwo można tam jeszcze dostać dobre tytuły za grosze. Wpadło kilka CODów po kilka złotych za sztukę (MW1/2, WW2, BO4), Mafia Trilogy, Mortal Kombat, Battlefront 1 i 2 za około 2zł xD kupiłem kartę z doładowaniem liry. Oprócz tego go Ghostwire Tokyo czy Returnal widziałem za grosze. Jak macie coś ciekawego to podeślijcie.

#tureckiepromocje #ps5 #ps4
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@obieq pamiętam jak plusa premium miałem na rok za jakiś śmiesznie pieniądze. Masę gier kupione za żółtki i ostatnio grą jaką kupiłem to wrzesień 2024 Baldurs Gate 3 na premierę za około 60zł
  • Odpowiedz
@Aeterna: oczywiście że można tylko ludzie są tacy leniwi że nie chce im się sprawdzać cen gier. Ja wszystko co kupuję pierw sprawdzam z Turcją i kupuję tam gdzie wychodzi taniej. Np kupiłem ostatnio Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction w PL 43,80 (21,90 z plusem) a w turcji pyk 7 zł bez plusa (3,50 jakbyś miał jakimś cudem plusa). To samo Assassin Black Flag Resynced, 280 w PL, 200 zdrapki
  • Odpowiedz
@Aeterna: no ja na 5 lat wziąłem bodajże i w tym roku się kończy :) ale nie ma sensu przedłużać względem polskiego. Polskiego również nie ma po co brać na razie.
  • Odpowiedz
Gdzie kupujecie kody doładowujące? Trzeba na coś uważać przy doładowywaniu? Włączony VPN czy coś w tym rodzaju? Ja do swojego konta miałem kiedyś dołączoną kartę z Coinbase, ale ten sposób nie działa już wieki

@Brozyn: @Aeterna
  • Odpowiedz
  • 1
@danielinho: są kody psn, ja wchodzę na łowcy gier i daje po prawej zdrapki i zmieniam region na try i daje compare i kupuje najbardziej opłacalne. Tylko ostrzegam nie da się plusa kupić za kasę z portfela, wtedy trzeba kombinować z vpnami i kartami podpiętymi
  • Odpowiedz