Wpis z mikrobloga

#legia Nie rozumiem płaczu, że Urbański odchodzi po rozwiązaniu kontraktu. Zacznijmy od tego, że go już nie chciał Rumun, więc został ściągnięty na siłę. Papszun też go nie widzi a ma więcej widocznie do gadania niż miał Rumun. Jeśli serio część z kasy za Urbańskiego, Legia musiałaby dać Bolognie. To jest to dobry układ dla Legii i Kacpra. Kacper z kartą w ręku może wziąć dobry kontrakt od Górnika. Legii schodzi zawodnik z pasku płacowego a i tak po odjęciu kasy dla Bologny by zostało mało. Jak podkreślane jest, że Legia gra tylko na 2 frontach. Nie potrzebuje dużego składu i mogą być tylko transfery ktoś za kogoś. Jeśli mają już upatrzonego pomocnika to pewnie nie chcą powtórzyć sytuacji z Nsame i kazać mu czekać. Nsame pewnie by został jak by Rajovic odszedł. Tak to już mamy 4 napastników, więc 5 to za dużo
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeśli mają już upatrzonego pomocnika

@Adu_Jean: nic nie mają. Tzn. mają - Kapustkę. Nikt sensowny w tym oknie nie przyjdzie, co najwyżej kolejna rewelacja 1 ligi albo 4 bundesligi.

Natomiast nie zdziwię się jak Nsame i Urbański będą robić robotę w swoich nowych klubach, więc Legia podwójnie na nich straci. Nsame nawet może złapać kontuzję w sierpniu. Wystarczy, że w meczu z Legią ustrzeli dublet, co nierealne wcale nie jest.
  • Odpowiedz
@miki4ever: kozak może nie, ale może być solidnym ligowcem z potencjałem na sprzedaż. Myślę, że gorzej niż w Legii nie będzie. Tutaj nie dość, że nikt go nie chciał, to z drugiej strony kibice mieli wielkie oczekiwania.

Nie wiem ile Górnik ma mu płacić, ale obstawiam, że zagra więcej minut niż w Legii.
  • Odpowiedz
@miki4ever: Bez przesady. Krzysiek Ka to mitoman za AI-Krzysztof Król to były polski piłkarz, który w latach 2007–2009 występował w rezerwach Realu Madryt (Real Madryt C). Zyskał rozgłos dzięki wyjątkowej relacji z legendą klubu, Raúlem Gonzálezem, który w dowód sympatii prywatnie pożyczał mu swoje samochody @first A Musiałowski już bardziej, ale on ma trochę gier we Włoszech i to, że tak położył karierę to @vorky @tomwick55 niestety
  • Odpowiedz