Wpis z mikrobloga

#niepopularnaopinia

Tęsknię się za możliwością głaskania wszystkich zwierząt w tym lwów, tygrysów, słoni sprzed 2008 oraz za cyrkami ze zwierzętami sprzed 2021.
Nigdy się nie pogodzę z tym, że interakcji ze zwierzętami prowadzić już nie można, jak za czasów #dziecinstwo

#nostalgia #zwierzeta #smiesznezwierzaczki #zoo #cyrk #rozrywka #gruparatowaniapoziomu
Malpka-Bananowka - #niepopularnaopinia

Tęsknię się za możliwością głaskania wszystki...

źródło: animal-tamer-carmen-zander-kisses-one-tigers-440nw-8235799b

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plusbear: Na słoniu się siedziało w 2007 w cyrku Kaskada (wiem, teraz nie można, bo wrażliwe, ale można by było je głaskać i karmić na wybiegu)
a z kolei za dzieciaka głaskało się lwiątko w zoo w Chorzowie (ja z rocznika 2000)
  • Odpowiedz
Głaskać zwierząt czy ogólnie prowadzić interakcję ze zwierzętami wymienionymi przeze mnie, też nie wolno.

@Malpka-Bananowka: i bardzo dobrze. Ja np już nie wchodzę do pawilonu z małpami człekokształtnymi we wrocławskim zoo, bo to co odwalają tam ludzie i jak męczą te zwierzęta nawet przez szybę, to skandal i mam ochotę dać co drugiemu debilowi w mordę. Ogólnie uważam, że dla dobra zwierząt ich kontakt z ludźmi powinien być ograniczony do
  • Odpowiedz