Wpis z mikrobloga

Nie udało się zrobić formy na lato 2026 to postaram się 2027. Muszę -8kg dla estetycznej sylwetki poniżej 10% BF, jak będą się na mnie opinać koszulki S to trzeba założyć tidnera i r----ć hurtowo.

Dzisiaj - 80,3kg
Plan: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1A8PjCNFqWGwAFpVoY0lRhlJ4Od9tPiZu-vtLk8awDMY/edit?usp=drivesdk

Trenera nie mogę bo nie spełniam wymogu: gramu wiary w siebie. Tak wiem, że jedna sesja wystarczy bo będzie presja, że ja p------e i odkryję limity ciała, których samemu nigdy nie poznam. Każdy z 1% ludzi ma trenera: Kobye Bryant, Elon Musk, Taylor Swift, wszycy latający do Epsteina.

Do ćwiczeń muszę w końcu zeżreć 5+go grzybów. Na uplastycznienie mózgu.

Jeśli masz lepszy plan to chętnie zobaczę, jeśli będzie miał dużo polubień zacznę nim ćwiczyć.

Brakuje mi w planie face pulls bo czytałem, że może mi to pomóc w prawidłowej postawie ponieważ chodzę z głową do dołu przygarbiony.

Myślę by robić paniom z siłowni zdjęcia żeby później mieć się do czego masturbować. Przynajmniej tyle z pozytywów.

Pytania techniczne:
Jak się trzymać planu, mam nagrywać każdą serię i wyrzucać tutaj do oceny jak bardzo c-----o trenuje?
Live nie chce mi się tego robić bo za dużo roboty z nagrywaniem i cenzurą twarzy.

Jak ćwiczyć by było to dla mnie nie Katarzyny z recepcji?

W sumie nie wiem po co ćwiczyć skoro nie używam Tindera a rówieśnicy i tak będą się śmiać z mojej sylwetki.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
przegro_pisarz - Nie udało się zrobić formy na lato 2026 to postaram się 2027. Muszę ...

źródło: 1000043699

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: ile masz w łapie i ile w klacie?
Ciśnij do 10% BF, to w niedługim czasie, to koledzy będą prosić o porady w sprawach sercowych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: szczerze to oficjalnie papieru nie mam. Pani, która pracuje z dziećmi z autyzmem po obserwacji mojego zachowania i krótkiej rozmowie stwierdziła, że może być coś na rzeczy, znajomy mający brata z Aspergerem mówi, że też mam lekkiego. Koledzy z discorda mówią, że mam. Dobrze się dogaduję z osobami w neuroatypowymi i jest podobno zależność, że między sobą lepiej się dogadują.
Czytając o spektrum i pisząc z AI gdzie mogę
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: typie, wieczne użalasz się tylko na brak progresu, a serio nie wyglądasz źle. Spójrz na to w ten sposób, wszyscy cię na tym tagu gnoją od zawsze, a do samej sylwetki nie p-----------ł się póki co nikt. Gdyby było źle, ktoś by już zrobił z tego punchline. Na obecnym etapie zejście do 10% sprawi tylko, że nie będzie widać że cokolwiek ćwiczysz. Wejdź na 200 kcal nadwyżki, trzymaj się
  • Odpowiedz
@Charz: usuwam posty jeśli jest dużo śmiania się z mojej sylwetki bo mi przykro. Lewus ostatnio wrzucał estetyczną sylwetkę, mi dużo brakuje. Tylko ja nie rozumiem co to jest blisko upadku, nigdy tak nie ćwiczyłem. Wielokrotnie mi pisali, że nie mam upadku.
Zdania ekspertów są podzielone jedni pisze, że trzeba mieć 10% BF, mieścić się w S i wtedy będą polubenia na tinderze i w ogóle super a inni, że
przegro_pisarz - @Charz: usuwam posty jeśli jest dużo śmiania się z mojej sylwetki bo...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
Tylko ja nie rozumiem co to jest blisko upadku

@przegro_pisarz: to jest moment w ktorym wyobraz sobie ze milion dolarow i pani z recepcji w stringach bedą twoje jesli zrobisz jeszcze jedno powtorzenie i juz nie dasz rady. To jest do upadku własnie
  • Odpowiedz
mam zaburzone postrzeganie rzeczywistości bo mnie się wydaje, że robię zgodnie z teorią upadku a wszyscy dookoła mówią, że nie.

Następnym razem gdy będziesz chciał skończyć serię, zepnij się na 100% I spróbuj wydusić jeszcze jedno powtórzenie - dowiesz się. Ma być duży dyskomfort fizyczny i psychiczny, ale dopóki ciężar się porusza, to nie ma upadku.

Każdy ćwiczy +5 lat? Ja się mam coraz gorzej. Psychika wysiadła.

@przegro_pisarz: Nie każdy,
  • Odpowiedz
Następnym razem gdy będziesz chciał skończyć serię, zepnij się na 100% I spróbuj wydusić jeszcze jedno powtórzenie - dowiesz się. Ma być duży dyskomfort fizyczny i psychiczn

@Charz: robię tak, jest dyskomfort to wszyscy mi mówią, że nie do upadku.

częściej wrzucają foty do
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: większość strongmenów i trójboistów ma szerokie biodra i nikt im nie mówi że mają kobiecą budowę.
co do wąskich barków, to pare lat cieżkiego OHP, podciąganie z obciąrzeniem i jakieś wznosy bokiem zbudują groźną sylwetkę, może nie będzie to forma pod zawody kulturystyczne, ale dla większości ludzi będzie budzić respekt i pomówienia o stosowanie dopingu
  • Odpowiedz