Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +36
#321685 dzisiaj na kolację HUOP sobie ogutował talerz rozmaitości #gotujzwykopem
źródło: 1000014845
Pobierz
DywanTv +2
Miałem pierwszą w życiu stłuczkę, samochód Ford Mondeo mk4 z 2010, czyli dość leciwy, wina sprawcy w 100% Ubezpieczyciel zaproponował mi szkodę całkowitą z OC sprawcy, nieco ponad 12k. Mechanik, który mi to ogarniał mówi, że nie opłaca się tego naprawiać za tę cenę i będę musiał dopłacić xD Auto normalnie jeździ, jedyne uszkodzenie to zderzak, klapa bagażnika wgnieciona i lampa lekko pęknięta.
Najlepiej więc chyba wziąć odszkodowania, samochód i naprawić go we
Najlepiej więc chyba wziąć odszkodowania, samochód i naprawić go we
źródło: mondeo1
Pobierz

Dzisiaj - 80,3kg
Plan: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1A8PjCNFqWGwAFpVoY0lRhlJ4Od9tPiZu-vtLk8awDMY/edit?usp=drivesdk
Trenera nie mogę bo nie spełniam wymogu: gramu wiary w siebie. Tak wiem, że jedna sesja wystarczy bo będzie presja, że ja p------e i odkryję limity ciała, których samemu nigdy nie poznam. Każdy z 1% ludzi ma trenera: Kobye Bryant, Elon Musk, Taylor Swift, wszycy latający do Epsteina.
Do ćwiczeń muszę w końcu zeżreć 5+go grzybów. Na uplastycznienie mózgu.
Jeśli masz lepszy plan to chętnie zobaczę, jeśli będzie miał dużo polubień zacznę nim ćwiczyć.
Brakuje mi w planie face pulls bo czytałem, że może mi to pomóc w prawidłowej postawie ponieważ chodzę z głową do dołu przygarbiony.
Myślę by robić paniom z siłowni zdjęcia żeby później mieć się do czego masturbować. Przynajmniej tyle z pozytywów.
Pytania techniczne:
Jak się trzymać planu, mam nagrywać każdą serię i wyrzucać tutaj do oceny jak bardzo c-----o trenuje?
Live nie chce mi się tego robić bo za dużo roboty z nagrywaniem i cenzurą twarzy.
Jak ćwiczyć by było to dla mnie nie Katarzyny z recepcji?
W sumie nie wiem po co ćwiczyć skoro nie używam Tindera a rówieśnicy i tak będą się śmiać z mojej sylwetki.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
źródło: 1000043699
Pobierzźródło: 1000043686
PobierzCiśnij do 10% BF, to w niedługim czasie, to koledzy będą prosić o porady w sprawach sercowych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Czytając o spektrum i pisząc z AI gdzie mogę
Zdania ekspertów są podzielone jedni pisze, że trzeba mieć 10% BF, mieścić się w S i wtedy będą polubenia na tinderze i w ogóle super a inni, że
źródło: obraz
Pobierz@przegro_pisarz: to jest moment w ktorym wyobraz sobie ze milion dolarow i pani z recepcji w stringach bedą twoje jesli zrobisz jeszcze jedno powtorzenie i juz nie dasz rady. To jest do upadku własnie
@Pariashu
Następnym razem gdy będziesz chciał skończyć serię, zepnij się na 100% I spróbuj wydusić jeszcze jedno powtórzenie - dowiesz się. Ma być duży dyskomfort fizyczny i psychiczny, ale dopóki ciężar się porusza, to nie ma upadku.
@przegro_pisarz: Nie każdy,
@Charz: robię tak, jest dyskomfort to wszyscy mi mówią, że nie do upadku.
co do wąskich barków, to pare lat cieżkiego OHP, podciąganie z obciąrzeniem i jakieś wznosy bokiem zbudują groźną sylwetkę, może nie będzie to forma pod zawody kulturystyczne, ale dla większości ludzi będzie budzić respekt i pomówienia o stosowanie dopingu