Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

najwzyklejsze zezwierzęcenie

@Seentas: nie wiem, jak dla mnie to określenie tutaj nie pasuje. Żadne zwierzę nie jest tak perfidne i chore jak niektórzy ruscy. I to się nie zmienia, uwielbiam Sergiusza Piaseckiego i w tych książkach to ci lepsi ruscy zazwyczaj wypadają jak zwierzęta (np. główny "bohater" Zapisków Oficera Armii Czerwonej) ci gorsi to po prostu zło wcielone. I do tej drugiej kategorii wliczają się takie odpady jak ruscy najemnicy.
  • Odpowiedz
ciekawi mnie bardzo twój tok myślenia

@Seentas: to ćpun i atencjusz - odkrył parę miesięcy temu że prorosyjskie treści zachęcają ludzi do interakcji więc to kolportuje, nie doszukuj się tutaj toku myślenia xd
  • Odpowiedz
@omicronns: nie żeby coś ale ukraińcy robia to samo z cialami ruskich np. ustawiając z ich rąk i nóg wielką literę Z. Wystarczy wejść na ich profil na telegramie "gruz 200" zeby zobaczyć. Taka wschodnia mentalność ludów stepowych.
  • Odpowiedz
@printf

@Ka4az: to ci przeszkadza a jak ukry robia to samo to mowisz ze fake xD jak tam amebo

Daj źródło, ze mowie, ze fake. Widac, ze tylko na tag przegryw sie nadajesz ;)
  • Odpowiedz
@Ka4az: ja pluje na na takie zachowania ty rozpatrujesz czy to ukry czy ruscy tym sie roznimy. Dla mnie upa do zwierzeta pokroju tych tutaj ty kolportujesz ukrainska propagande ktora próbuje nieudolnie dyskredytowac Polskę. Tym sie różnimy polski polaku z polski z kijowskim ip
  • Odpowiedz
@Ka4az: O co ci chodzi? Licytujesz się, które z tych wschodnich dzikich plemion jest brutalniejsze? Tu ci nie przeszkadza gore? Ach, tu nie możesz też cenzurować. Jak już się wciągnąłeś, to pooglądaj materiały o Katyniu, a potem pooglądaj coś o Wołyniu, wtedy może zrozumiesz o czym piszę.
  • Odpowiedz