Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Seentas: no ja widziałem filmiki ze dwa lata temu jak nie lepiej, jak Ukraińcy jeńców przywozili, wyprowadzali z auta to najpierw im strzelali w nogi, więc nie szokują mnie takie rzeczy, to standardy tego konfliktu widocznie.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: no, ja to też widziałam, ale ciekawi mnie bardzo twój tok myślenia, że postrzał w nogi przyrównujesz do zabicia jeńca, zbezczeszczenia jego zwłok, rozćwiartowania i ułożenia w symbol swastyki. coś, co ponoć zarzucają Ukrainie? a jeszcze widziałam filmiki, jak ruscy na żywca kastrowali skrępowanego ukraińskiego jeńca nożem do tapet, by potem zabić go strzałem w głowę, czy jak odcinali nożem głowę innemu, wciąż żywemu i krzyczącemu z bólu i
  • Odpowiedz
@Jagass: może nie było aż takiej "kreatywności" ale na każdej dużej wojnie dochodzi do czynów zwierzęcych.

Bo w końcu każda ludzka psychika pęka. Głowy ucinali Amerykanie, Brytyjczycy, podczas 2 wojny. izraelici w gazie czy Ukraińcy na obecnej wojnie.

Skala takich działań może być różna, i w przypadku Rosjan będzie większa. Ale tak, takie rzeczy są wpisane w realia wojny. Polacy również robiliby rzeczy zwierzęce i sadystyczne

Czasami nawet bez wojny
  • Odpowiedz
no, ja to też widziałam, ale ciekawi mnie bardzo twój tok myślenia

@Seentas: Pamiętaj, że rozmawiasz z konkretnym przygłupem, jego tok rozumowania jest upośledzony, tak jak właściciel toku.
  • Odpowiedz