Aktywne Wpisy

el_Vladi +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

potatowitheyes +411
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz

Moje artykuły są anty seo. Ja szybko konkretnie bez lania wody.
Tak potrzebna jest recepta, natomiast istnieją lekarze i stacjonarnie receptomaty bo ciezko nazwać ich lekarzami
@Matiis: Aaaaa już widzę na tej stronie, "umów wizytę" za 200 zł ...To jest jakieś nieporozumienie chyba, wpisowe 200 zł aby dostać siuwaks to nie moja bajka. Jednak lepiej się umawiać z "ziomkami" po staremu.
Co za czasy :D
@revoolution: Ale żeś się odpalił ..70 zł to nie 200 zł jak na tej fascynującej stronie. Chociaż to nadal głupi koszt. Nie wiem skąd ta potrzeba obrony "kosztów abonamentu" i to z taką zajadłością - kolega OPa albo z owego Discorda?. Dla mnie te koszty techniczne są zbędne w tym biznesie.
Zdrowia
Wiadomo, można tez powiedzieć, zróbmy legal, będzie za darmo, ale to tak nie działa jak zwiedziłem kilka krajów.
@revoolution Ta aurora 29 % black jelly to jest cudo, naprawdę fajne spektrum działania