Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@niewiempoco: akurat nie seo celem, bo nie potrzebuje. Sam discord to prawie 10k i wywodzi się z wykopa, więc za późno z banowaniem mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moje artykuły są anty seo. Ja szybko konkretnie bez lania wody.

Tak potrzebna jest recepta, natomiast istnieją lekarze i stacjonarnie receptomaty bo ciezko nazwać ich lekarzami
  • Odpowiedz
  • 0
@revoolution: Yep, mocno ceny poszły w dół. Jest kilka czynników wpływających na to. Większa konkurencja, większe stężenia to chyba główne powody. Zakaz teleporad ładnie zatrzasnął rynkiem
  • Odpowiedz
Tak potrzebna jest recepta, natomiast istnieją lekarze i stacjonarnie receptomaty bo ciezko nazwać ich lekarzami

@Matiis: Aaaaa już widzę na tej stronie, "umów wizytę" za 200 zł ...To jest jakieś nieporozumienie chyba, wpisowe 200 zł aby dostać siuwaks to nie moja bajka. Jednak lepiej się umawiać z "ziomkami" po staremu.

Co za czasy :D
  • Odpowiedz
@niewiempoco: przy moim schorzeniu dostaję receptę na 30g mm, płacąc ca wizytę lekarzowi 70zł, to źle?

@revoolution: Ale żeś się odpalił ..70 zł to nie 200 zł jak na tej fascynującej stronie. Chociaż to nadal głupi koszt. Nie wiem skąd ta potrzeba obrony "kosztów abonamentu" i to z taką zajadłością - kolega OPa albo z owego Discorda?. Dla mnie te koszty techniczne są zbędne w tym biznesie.

Zdrowia
  • Odpowiedz
  • 1
@niewiempoco: Jeśli mówisz o mojej stronie BudCare to nie ma wizyt u nas. Jest baza klinik wizyty od 70 d 300zł, natomiast zachęcamy do umawiania wizyt w ramach NFZ bo to się nam należy. Tylko lekarzom nie chce się często edukować w tej materii, a prywatnie to wiesz już większa motywacja.

Wiadomo, można tez powiedzieć, zróbmy legal, będzie za darmo, ale to tak nie działa jak zwiedziłem kilka krajów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tired_: Ceny wizyt konopnych powiem szczerze są całkiem tanie, patrząc na ceny lekarzy w Polsce. Niestety sporo tez reprezentuje niski poziom i nie rożni się to dużo od automatu. Spoko opcja jak chcesz zajarac legalnie, c-----a jak chcesz rzeczywiście skorzystać z porady lekarskiej, a takich osób nie brakuje mimo wszystko.
  • Odpowiedz