@lubie-sernik: ludzie piszą, że w księgarniach, albo "Ja zawsze załatwiam to w Terminal 21, na piętrze tureckim bodajże jest sklep ze znaczkami kolekcjonerskimi itp i zwykle też mają. A kilka sklepów dalej jest stoisko z pięknymi kartkami. Także wszystko za jednym zamachem 😉"
@lubie-sernik: jeszcze z reddita 'at MBK you can find both post cards and a post office'
i
'I found amazing postcards by Playworks, a studio based in Chiang Mai. They have a stand in Bangkok CentralWorld mall. IIRC it was level 5, SE area by Tsuta Japanese restaurant. I don't recall the price (25 Baht each? Bundle deal for 3 cards), but they're very
Chłop zrobi smutną minę na sali sądowej, dostanie pięć lat bo niekarany, za dobre sprawowanie wyjdzie po 3, kupi kolejnego golfa i skasuje następną rodzinę.
Nie! Na poczcie nie ma. To może w sklepie z pamiątkami? Też nie!
Więcej pomysłów nie mam. Ktoś coś?
#bangkok #podroze
@ssas78487 kurde a dwa dni temu byłem w terminal 21 xD dzieki pojadę tam później
i
'I found amazing postcards by Playworks, a studio based in Chiang Mai. They have a stand in Bangkok CentralWorld mall. IIRC it was level 5, SE area by Tsuta Japanese restaurant. I don't recall the price (25 Baht each? Bundle deal for 3 cards), but they're very