Aktywne Wpisy

szcz33pan +647
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +209

Ja sobie dalej truchtam bez większego ładu i składu ¯(ツ)/¯
Dzisiaj wpadło 2x12min kontrolowanym tempem 4:50 - 4:55min/km. Takie w sumie nie wiadomo co - ni to szybko, ni to wolno ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pod koniec drugiego powtórzenia zachciało mi się piwka, więc spiąłem poślady i wyruszyłem w kierunku żabki by zdążyć przed 22 bo u nas od 1 czerwca prohibicja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W żabce zameldowałem się o 21:55 czyli w połowie schłodzenia. Kupiłem napój i dokończyłem schłodzenie z piwkiem w ręku sprawiając w oczach przechodniów/biegaczy wrażenie, że trenuję do piwnej mili (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dobry to był trening ( ͡º ͜ʖ͡º)
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie #2137
Skrypt
źródło: IMG_9863
Pobierz