@ja_jesio_ne no dosłownie tak by to trzeba nazwać. Tylko wiesz, nie brał grubej laski a teraz boi się co będzie dalej. Każdy jednak patrzy na wygląd no i nie wiem co chłopu powiedzieć…
no dosłownie tak by to trzeba nazwać. Tylko wiesz, nie brał grubej laski a teraz boi się co będzie dalej. Każdy jednak patrzy na wygląd no i nie wiem co chłopu powiedzieć…
@Miguelos: #logikarozowychpaskow czyli trzyma się jednej gałęzi, zanim skoczy na kolejną. Dla mnie nie ma żadnego wytłumaczenia. Powinien zakończyć związek, a wszelkie dylematy jak dla mnie źle o nim świadczą
@Miguelos: popełniłem identyczny błąd, bo zachciało mi się młodszych i ładniejszych kobiet i wieku 45 lat jestem starym kawalerem (╥﹏╥) Ale jest też plus, nie muszę harować po 12-15h na dobę, zeby utrzymać rodziny, mieć na ratę kredytu i nie jestem alimenciarzem. Nie grozi mi rozwód ( ͡°͜ʖ͡°)
@Miguelos: O ile nie ma dobrej mordy to będzie bardzo trudno. 31 lat to już nie młody chłop, a wzrost jest automatycznym minusem. Najlepiej by pewnie było zrobić w kobiecym stylu czyli siedzieć w związku i rozglądać się za lepsza żeby robić monkey branching jak będzie okazja ( ͡°͜ʖ͡°).
@Miguelos: za mało danych żeby odpowiedzieć. Skupiasz się na wyglądzie i na pieniądzach, a dla mnie rownie ważne są też inne sprawy. Oczywiście że byłbym niezadowolony że laska zgrubła i mnie nie pociąga, i cieszyło by mnie mieszkanie za darmo, ale nie wiemy czy ta gruba jest fajną osobą, czy można z nią pogadać? Można na nią liczyć w potrzebie? Czy ona dba o mnie, upewnia się
@Miguelos: zależy od różnych cech charakteru etc. Jeśli jest lekko otyła i to oznacza trudności w pewnych pozycjach w keksie, ale generalnie ciągle robicie większość rzeczy wspólnie (nawet jakieś lekkie aktywności sportowe - nie dużo, bo faceci męczą się z kobietami / ludźmi generalnie, którzy ćwiczyć nie umieją), to da się przeżyć to 1. Zwłaszcza jak zdasz sobie sprawę, że baba to głównie jej dziura i to ona cię pociąga.
No jak się myśli, że to magicznie samo się stanie to oczywiście, że nie. Porzucić zboża, a jeszcze wejść na styl niskowęglowodanowy, jeśli nawet nie keto i wiele rzeczy w tym przede wszystkim hormony się unormują (w tym tak ważna leptyna, przez którą czuć głód), waga zacznie spadać, stany zapalne zanikną, stłuszczenia wątroby i trzustki również, organizm przestanie magazynować przez wywaloną
A teraz w drugą stronę jakbyś odbierał sytuację jakby jemu się przytyło przez chorobę i by nie pociągał już tak swojej laski i chciała go zostawić. Uznałbyś, że dobrze postąpiła ?
@Miguelos: Sytuacja nr 3 Babka chudnie znów do 55 kg ciężką pracą, dietą i ćwiczeniami. Ale dalej go nie kręci, bo nie chodziło o wygląd tylko o to że się znudziła i zestarzała. Zostaje dalej z nią, bo jest gołodupcem i nie ma innych opcji.
@Miguelos: #logikarozowychpaskow czyli trzyma się jednej gałęzi, zanim skoczy na kolejną. Dla mnie nie ma żadnego wytłumaczenia. Powinien zakończyć związek, a wszelkie dylematy jak dla mnie źle o nim świadczą
Ale jest też plus, nie muszę harować po 12-15h na dobę, zeby utrzymać rodziny, mieć na ratę kredytu i nie jestem alimenciarzem.
Nie grozi mi rozwód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Miguelos: za mało danych żeby odpowiedzieć. Skupiasz się na wyglądzie i na pieniądzach, a dla mnie rownie ważne są też inne sprawy.
Oczywiście że byłbym niezadowolony że laska zgrubła i mnie nie pociąga, i cieszyło by mnie mieszkanie za darmo, ale nie wiemy czy ta gruba jest fajną osobą, czy można z nią pogadać? Można na nią liczyć w potrzebie? Czy ona dba o mnie, upewnia się
No jak się myśli, że to magicznie samo się stanie to oczywiście, że nie. Porzucić zboża, a jeszcze wejść na styl niskowęglowodanowy, jeśli nawet nie keto i wiele rzeczy w tym przede wszystkim hormony się unormują (w tym tak ważna leptyna, przez którą czuć głód), waga zacznie spadać, stany zapalne zanikną, stłuszczenia wątroby i trzustki również, organizm przestanie magazynować przez wywaloną