Aktywne Wpisy

MondryKrul +151
Trao +127
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz![Keyboard, który zrewolucjonizował muzykę Trance [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/846f149c580347147936416c94fea889c48cc958f1bfac2c2ad94c6629c63897,q80.jpg)

Dostałem termin żeby wstawić się na oddział dermatologi na 4 dni na początku czerwca.
W tym czasie stan łuszczycy troszeczkę się polepszył (przez maści i opalanie się na plaży).
Stawiam się na dany termin na godzinę 8 rano. Przychodzi komisja (przewodzi ją otyła pani doktor, obok jakiś ordynator czy ktoś tam i kilkoro studentów).
Oczywiście jakiś tam wywiad, rozbierze się pan i teraz dialog.
-Oooo panie nie jest tak źle kto panu dał skierowanie na te leczenie?
-No pani doktor T.D.
-Ale to przecież nie ma potrzeby, bo na lato stany łuszczycowe łagodnieją. Pracuje pan?
-Tak w ochronie, mam zmiany 24h
I teraz odzywa się wspaniały pan doktor
-A pali pan p-------y?
-No popalam
-OJ TO NIE DOBRZE, PALACZY NIE LECZYMY
W tym momencie zwariowałem :O to odpowiadam:
-To co w takim razie chyba wszyscy palacze powinni pracować na czarno, bo po co płacić się te wszystkie podatki? (Już chciałem się zapytać czy otyłych i alkoholików też nie leczą, ale ugryzłem się w język)
Chwilę coś tam pogadali i werdykt:
Ubiera się pan i wraca do domu i przyjedzie w połowie listopada.
Teraz żadnych maści ani niczego przez pół roku...
Żebym wiedział że stan łuszczycy, nie może się polepszyć od czasu wizyty u dermatologa, to w ogóle bym nie wykupywał maści i w cale o nią nie dbał do czasu tej komisji.
Tak tylko chciałem się #zalesie następnym razem na komisji to na pewno telefon będzie nagrywać przebieg całej rozmowy bo na pewno będzie ten sam skład czyli #grubaimanlet. Teraz pół roku z szczypiącą, swędzącą, bolącą i wszędzie sypiącą luszczycą.
PS w Niemczech wystarczy że masz plamkę na głowie albo jeden paznokieć zajęty łuszczyca i leci leczenie biologiczne (╯︵╰,)
#lekarz100k #afera #medycyna #konowalposting #lekarz #nfz #zdrowie #luszczyca #dermatologia #gdansk
źródło: 1000145868
Pobierz