Wpis z mikrobloga

@mr_domban: oj coś nieciekawie rockstar to zaplanował. Składasz pre-order na grę, której zamiast płyty będzie kod aktywacyjny w boxie xD. Coraz większe mam przeczucie, że gra jest nadal niezoptymalizowana i zaczynają się cyrki z ich strony by w razie co nie stracili na wydawnictwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@dawidczeta: Tak może być. Choć po Rockstarze bym się tego nie spodziewał, bo każda ich gra na premierę była dopieszczona perfekt. No może poza GTA Definitive Edition, ale proszę XD. Już nawet pomijając fakt, że grę robiło studio Groove Street Games, a nie fizycznie Rockstar, to gra była tylko (nawet nie remasterem), po prostu kolejną wersją trylogii GTA z lat 2001-2005.
  • Odpowiedz
@mr_domban: fizycznych kopii gier nie ma bo boją się wycieku miesiące przed premierą jak jakiś Ahmed w fabryce podpieprzy płytę. I zamiast hucznej premiery by była 2 miesiące przed na torrentach. Jak pracownicy z youtube potrafili ukraść trailer... trailer k---a to co dopiero kopię gry aby ruscy cracki porobili wcześniej.
  • Odpowiedz
  • 1
@krystiano_ps3: jak kupisz w oreorderze to możesz wcześniej grę ściągnąć i grać na premierę. Jak komuś zależy i ma słabszego neta to wezmie preorder.
  • Odpowiedz
@mr_domban: Jak dla GTA V kupiłem PS3, gdzie żadnej innej konsoli nigdy nie kupiłem, tak GTA VI bojkotuje za ich podejście do wielu rzeczy w tym do modów. Ale ludzie dają sobie pluć w twarz, więc i tak zarobią.
  • Odpowiedz