Wpis z mikrobloga

• 1
@MecenasMarcinNajman

Mam za sobą 3 wieloletnie związki i wyłącznie z nimi wiążą się moje doświadczenia. Skoro sam nie uznaję jednorazowych skoków w bok czy niby-związków, mam pełne prawo wymagać tego samego od potencjalnej partnerki. Oczekuję od innych tego, co sam wnoszę, dlatego szukam kogoś o równie stabilnym podejściu do relacji i nie zaakceptuje kobiety co miała FWB w przeszłości czy epizody z ONS.
  • Odpowiedz
@MecenasMarcinNajman: 2 długoletnie związki puki co bez zdrad obustron. Z grubsza mam podobnie do @Famine poza tym

dlatego szukam kogoś o równie stabilnym podejściu do relacji i nie zaakceptuje kobiety co miała FWB w przeszłości czy epizody z ONS.

Ja nie miałbym problemu jeśli moja by miała wcześniej epizody FWB/ONS, problem byłby jeśli była w trakcie relacji podczas ich.
  • Odpowiedz
@MecenasMarcinNajman: jako emerytowany fuck boi powiem że na 100% laski puszczają się w związkach częściej niż faceci bo:

a) mają łatwiej, na takim tinderze nawet zdjecie pleców czy brak twarzy (anonimowość) i tak daje setki par gdzie podobne zdjecie u faceta daje 0
b) większośc kobiet poczuła przez wiele lat jak to jest miec wybór i spotykać się z wieloma facetami jednocześnie (oczywiscie ty masz spotykac sie tylko z nia i starac
  • Odpowiedz
@Famine: Znaczy rozumiem podejścia + raczej schodzisz się z osobami z zgodnymi charakterami i poglądami. Nie krytykuje tutaj sensu stricte twojego podejścia, tylko wyżej pisałem o swoim.
  • Odpowiedz
@MecenasMarcinNajman: faceci jak najbardziej zdradzają, tylko większość może o tym sobie jedynie pomarzyć. Niektóre dają na to pozwolenie. Znam kilka związków, gdzie pan i pani pozwalają sobie na skoki w bok, ale to dobrze funkcjonujące małżeństwa. Są szczerzy, nie ściemniają, dotrzymują umów, szanują się.
  • Odpowiedz