Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

PB95: 5.96 zł/l (netto: 5.52 zł/l) 🔽 -0.01 zł/l
PB98: 6.67 zł/l (netto: 6.18 zł/l) 🔽 -0.01 zł/l
ON: 6.11 zł/l (netto: 5.66 zł/l)
Źródło: Monitor Polski
#fuelradar #paliwo #cenypaliw #motoryzacja
rząd wycofuje regulowaną cenę paliwa, paliwo podrożeje około 1zł. plus dalej cyrki z ormuzem więc sky is the limit.
@r5678: Przy CPN pierwszy raz od kilku lat zobaczyłem jak stacja przy autostradzie wygląda xD