Aktywne Wpisy

theqkash +412
Mireczki, zrobiłem sobie domowy FlightRadar na biurko i wrzucam, bo może komuś też się przyda.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
Sytuacja znana: coś przelatuje nisko nad chatą, człowiek odpala apkę w telefonie, a tam reklamy, konto premium i "kup subskrypcję żeby zobaczyć wysokość". Stwierdziłem, że nie, i napisałem własny soft na gotową płytkę ESP32 z dotykowym ekranem 7 cali (Waveshare, ~190 zł w Botlandzie czy Kamami, do tego obudowa z drukarki albo z allegro). Nic nie trzeba lutować.
źródło: esp32
Pobierz
Besalama +122
Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż

Emil Jędrzejewski nie jest żadnym doktorem, jest lekarzem specjalistą w zakresie chirurgii ogólnej. Do tego jest "kolegą" Anny i Roberta Lewandowskich. Jest zamieszany w branie udziału w procederze handlu dyplomami. Proceder organizował prawdziwy już doktor (do tego habilitowany) Zbigniew D, nota bene kibol ŁKS Łódź. Ów kibol został złapany na gorącym uczynku podczas sprzedaży dyplomu, aktualnie ma postawionych kilkadziesiąt zarzutów (Jędrzejewski oraz Lewandowski mają aktualnie status świadków w tej sprawie)
Ten sam Emil Jędrzejewski jest prezesem i wspólnikiem Polsat Boxing Promotion. Spółka współpracowała z galami Rocky Boxing Night, które przez dwa sezony sponsorował i promował Karol Nawrocki jako dyrektor Muzeum II Wojny Światowej
Czyli do tego wszystkiego typek jest jeszcze kolegą Batyra XD
Źródło
lek. Emil Jędrzejewski jest w sporze ze Szpitalem Południowym o 531 tysięcy złotych z tytułu rzekomo niewypłaconych wynagrodzeń
Źródło
Dość mocno jeszcze kisnę z tego:
Źródło
ANONIMOWA LEKARKA czego nie rozumiesz? XD
"Anonimowa lekarka" i typ zamieszany w handel dyplomami, który jest w sporze prawnym ze szpitalem o 531 tysięcy PLN i potem się dziwicie, że inteligentni ludzie śmieją się że, Stanowski to jest poziom mariuszków i batyroidów :|
Dla mnie ten Jędrzejewski to jest cyniczny ......syn który powie wszystko żeby odegrać się na szpitalu i rozmyć odpowiedzialność za czyny których się dopuścił, wiarygodność takich ludzi jest zerowa
NIkt nie zaprzecza, że w tym szpitalu dochodziło do patologii w zakresie wynagrodzeń oraz innych spraw organizacyjnych ale historie o wykonywaniu badań na zwłokach i zaniedbaniach, które miały prowadzić do śmierci pacjentów (ofc bez żadnych dowodów no bo jak, gdzie, dowody? Panie a na co to komu?) to jest poziom komisji smoleńskiej :|
#lekarz100k #stanowski #kanalzero #patologiazmiasta #bekazprawakow #polska #neuropa
źródło: Zrzut ekranu 2026-06-24 o 08.16.08
PobierzIMO za dużo do stracenia chłop ma rzucając takie oskarżenia.
@Famine: Co konkretnie w Twojej ocenie ma do stracenia? Ja uważam, że ma więcej do zyskania
Co ma do zyskania? Przecież te zarzuty łatwo zweryfikować i jeżeli okaże się, że kłamie to chłop zasadniczo jest skończony i idzie siedzieć.
@trach: Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Chyba nie za bardzo.. :|
Ten wpis nie odnosi się w ogóle do samej "afery" jako takiej, a do osoby pseudosygnalisty Jędrzejewskiego i jego wiarygodności a w zasadzie jej braku. Sama afera istniała zanim Stanowski wyciągnął z kapelusza tego typka
Nie ma tytułu doktora, zna Lewandowskich, ktoś handlował dyplomami a on jest światkiem w sprawie, jest prezesem Polsat Boxing Promotion, gale częściowo sponsorowała instytucja zarządzana kiedyś przez Nawrockiego, więc może go znać, jest w sporze ze szpitalem, który wywalił go z roboty. Czego nie rozumiesz? Podobno jeszcze w szóstej klasie kupił dżem, którym potem ktoś posmarował krzesło pani
@Famine: No właśnie nie jest łatwo to zweryfikować bo niby w jaki sposób? Brak jakichkolwiek dowodów a typek będzie sobie twierdził co chce i w stanie obecnej nagonki na środowisko lekarskie + background polityczny całej sprawy, to są potężne nośniki co już z resztą widać po kilku godzinach trąbią o nim wszystkie media głównego nurtu
@kyloe: o jakich badaniach on mówił? Inny wykopek napisał, że rzekomo tomografie. Nie oglądałem wywiadu, ale jeżeli ty i ten wykopek mówicie o tym samym, to przecież na tomografii byłoby widać, że to zwłoki xD Np. plamy opadowe, płyn w płucach, pęcherzyki gazu w naczyniach. To jest tak absurdalne, ale wiadomo - rzucanie takimi zmyślonymi historiami nic nie kosztuje a można ubić na tym jakiś kapitał xd
Bo to bardzo poważne zarzuty lekarza, będącego ordynatorem? O którego wywiad zabiegało większość mediów?
@Famine: Zarzuty owszem poważne, natomiast niepoważne jest wychodzenie z takimi zarzutami bez absolutnie żadnych dowodów i tłumaczenie, że samemu nie był świadkiem niczego tylko od kogoś słyszał
@Famine: Co ma do stracenia?
Pomyśl logicznie, bez emocji, samo wyrachowanie i wykorzystywanie "słabości" części społeczeństwa
W najgorszym wypadku wchodzi taka retoryka.
Facet ujawnia wielką aferę, robią z niego wariata, sprawie ukręcają łeb, a on zostaje niesłusznie oskarżony. Jest ofiarą Tuska, trzeba zrobić zbiórkę na jego obronę. Do tego jest jedynym dobrym lekarzem w Polsce, trzeba go zrobić ministrem zdrowia,
Jeśli przestawia karierę na politykę, to przy założeniu, że pis wygra następne wybory to będzie ustawiony i zawsze ma w zanadrzu ewentualnie uniewinnienie od prezydenta, chociaż taka sprawa potrwa pewnie tyle, że i tak byłby skazywany za następnej władzy
@kyloe: Po czym piszesz, że jest świadkiem. Nieźle typie, byle co, byle się tylko przykleiło. Jak będziesz kiedyś świadkiem bójki to też powinni o tobie pisać, że byłeś w to zamieszany.
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: Myślisz, że to kogoś interesuje? Te "badania na zwłokach" są tak samo wiarygodne jak "operacje na zwierzętach" Kornelii Wieczorek ale w przypadku nośników takich jak Kanał Zero takie rzeczy nie mają znaczenia - poszło w eter że Kacprzyk robił "operacje na zwłokach"? Poszło i dokładnie o