Wpis z mikrobloga

A mnie to się wydaje, że jemu ktoś kazał się pokłócić z Polską bo wtedy mniej głupio będzie podpisać kontrakty na odbudowę z USA, Niemcami i Francją. Bo tak bez niczego to głupio by było bo Polska tyle pomogła itd. Teatr dla gojów moim zdaniem, z wielką kasą w tle. Tam gdzie wielka kasa na stole tam Polski być nie może. Kto się będzie liczył z krajem rządzonym przez bandę sprzedajnych pajaców jednych i drugich.

#ukraina #wojna #polityka #takaprawda #gownowpis
PasswordExpired - A mnie to się wydaje, że jemu ktoś kazał się pokłócić z Polską bo w...

źródło: 729518215_2296011734263904_2618767322228879638_n

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PasswordExpired: Mam podobne podejrzenia. Decyzja o nadaniu jednostce imienia zapadła w odpowiednim czasie żeby zdążyć rozkręcić inbę i jednocześnie żeby nie zdążyla ona się wyciszyć przed szczytem w sprawie odbudowy.
  • Odpowiedz
a Nawrockiemu też kazał ten sam ktoś czy jakiś inny?

Dla mnie opcje są dwie

A. Wiadomo było jak Nawrocki się zachowa i to wykorzystano
B. Dokładnie ten sam kazał (USA). Najpierw pogadali z Zełenskim a później wysłali instrukcję Nawrockiemu. Wiadomo, że pisiory polerują berło amerykanom, więc zrobią wszystko co pan nakaże.
  • Odpowiedz
Tam hajsu nie ma.

@new-object: Niby dlaczego? Coś mi mówi że chcesz zejść do chłopskorozumowania na poziomie, że hajs jest tylko wtedy gdy jest już gotowy jakiś produkt.
  • Odpowiedz
@new-object: Niby dlaczego? Coś mi mówi że chcesz zejść do chłopskorozumowania na poziomie, że hajs jest tylko wtedy gdy jest już gotowy jakiś produkt.

@damch: wytłumacz mi, jaki hajs jest na Ukrainie? Proszę, wytłumacz mi że teoria zbitej szyby jest prawdziwa. Wtedy rozwiązujemy problem głodu na świecie i wzrostu PKB.

Ukraina ma prze... tak czy siak. Stracili miliony ludzi na wojnie, miliony wyjechało do UE, w tym do Polski. Nie
  • Odpowiedz
@new-object: Ty dalej nie rozumiesz i fikołki robisz. Wiesz co to powiększenie strefy wpływów i i rozrost drzewa produkcyjno zaopatrzeniowego, wiesz co tozunifikowanie łańcuchów gospodarczych. Wiesz co to wchłonięcie rynku zbytu wraz z jego przestrzenią gospodarczą i wpływów, wiesz vo to nowy obszar inwestycyjny, wiesz co to nowe zasoby produkcyjne. Pewnie nie, bo taki jak ty, tak jak już pisałem ma dość ograniczone zdolności analityczne ograniczające się do "teorii" zbitej
  • Odpowiedz
@damch: człowieku. Opowiadasz o rzeczach, które nie istnieją na Ukrainie, a sama demografia jasno mówi, że raczej już się to nie odbuduje w przeciągu najbliższych 10 lat, a taka jest skala czasowa inwestycji.

Aby był tam rynek zbytu, najpierw go trzeba stworzyć, bo system jest ro5235.

Do tego najbogatsze regiony Ukrainy, co robiły im PKB są pod okupcją kacapską i raczej tego nie
  • Odpowiedz