Aktywne Wpisy

Jasper666 +143
Planuję założyć kanał podobny do #konfitura, tylko skupiony na zbyt głośnych motocyklach i samochodach z przerobionymi wydechami, które panoszą się po mieście i uprzykrzają życie mieszkańcom. Chciałbym też poruszać temat nielegalnych wyścigów organizowanych na ulicach.
Tylko zastanawiam się, jak najlepiej do tego podejść, żeby taki kanał miał ręce i nogi. Co warto nagrywać i dokumentować? Jakiego sprzętu używać? Może ktoś ma doświadczenie z prowadzeniem podobnych inicjatyw albo jakieś pomysły,
Tylko zastanawiam się, jak najlepiej do tego podejść, żeby taki kanał miał ręce i nogi. Co warto nagrywać i dokumentować? Jakiego sprzętu używać? Może ktoś ma doświadczenie z prowadzeniem podobnych inicjatyw albo jakieś pomysły,

zazdrosny +41
każdy ziom
pisze nom
pisze nom
źródło: obraz_2026-07-22_201039078
Pobierz

#ukraina #wojna #polityka #takaprawda #gownowpis
źródło: 729518215_2296011734263904_2618767322228879638_n
Pobierz@PasswordExpired: a Nawrockiemu też kazał ten sam ktoś czy jakiś inny? Teorie spiskowe są chwytliwe gdy przynajmniej udają, że mają sens.
Dla mnie opcje są dwie
A. Wiadomo było jak Nawrocki się zachowa i to wykorzystano
B. Dokładnie ten sam kazał (USA). Najpierw pogadali z Zełenskim a później wysłali instrukcję Nawrockiemu. Wiadomo, że pisiory polerują berło amerykanom, więc zrobią wszystko co pan nakaże.
Dla Ciebie i teraz nie widać. Pamiętaj że z góry widać więcej.
@new-object: Niby dlaczego? Coś mi mówi że chcesz zejść do chłopskorozumowania na poziomie, że hajs jest tylko wtedy gdy jest już gotowy jakiś produkt.
@damch: wytłumacz mi, jaki hajs jest na Ukrainie? Proszę, wytłumacz mi że teoria zbitej szyby jest prawdziwa. Wtedy rozwiązujemy problem głodu na świecie i wzrostu PKB.
Ukraina ma prze... tak czy siak. Stracili miliony ludzi na wojnie, miliony wyjechało do UE, w tym do Polski. Nie
Aby był tam rynek zbytu, najpierw go trzeba stworzyć, bo system jest ro5235.
Do tego najbogatsze regiony Ukrainy, co robiły im PKB są pod okupcją kacapską i raczej tego nie