Wpis z mikrobloga

#konowalposting #lekarz100k #afera #polska
Ja nie chce odwołań, ja chce aresztowań za łamanie prawa a minimum to dożywotni zakaz wykonywania zawodu, dziennikarze już próbują rozmydlać temat "bo każdy tak robi", no zayebisty koorwa argument, jak można być tak bezczelnym i jeszcze saloniki vip robić xD, niech ktoś zatrzyma tą symulację xD
James_Error - #konowalposting #lekarz100k #afera #polska
Ja nie chce odwołań, ja chce...

źródło: przedstawienie

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 169
"bo każdy tak robi",

@James_Error: najlepszy argument, taki idealny żeby nic nie robić i nic nie zmienić xD

Zwykłe tłumaczenie wszystkich cwaniaków, kanciarzy i złodziei, kiedy zostają przyłapani ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Działa tak w przypadku lekarzy, oszustów podatkowych, ludzi wynoszących materiały biurowe z pracy, jak i zapieprzających kierowców ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@James_Error: ale nawet ten chirurg wczoraj mówił ze jak polityk, aktor, sportowiec chce normalnie skorzystać ze służby zdrowia bez koneksji to lekarze sami wychodzą z inicjatywa i wciągają ich wcześniej
  • Odpowiedz
"bo każdy tak robi"

@James_Error: za taki "argument" powinno być z buta 5 lat kolonii karnej. Sztandarowy w przypadkach parkowania na chodnikach, jak widać ten sam tok myślenia jest również przy goleniu budżetu.
  • Odpowiedz