Wpis z mikrobloga

K---a co się dzieje z tym inpostem jakiś Von Halski g---o kundel xD Po Von Hać to mogą kurierzy umowę o pracę w tym kołchozie dziękuję panie brzoska #inpost
Rychson - K---a co się dzieje z tym inpostem jakiś Von Halski g---o kundel xD Po Von ...

źródło: 1000043643

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 271
@Rychson: brak możliwości zdalnego otwierania paczkomatu to mała cena za to, że nie ma się styczności z incoinami i całą resztą marketingowego szitu
  • Odpowiedz
@Rychson: teraz jak mam paczkę do odbioru, klikam pierwszy kafelek odbierz to ciągle przenosi mnie to zdalnego otwarcia paczkomatu. nigdzie nie widzę już starych, dobrych kodów QR, które też były w tej aplikacji. g---o j3bane
  • Odpowiedz
klikam pierwszy kafelek odbierz to ciągle przenosi mnie to zdalnego otwarcia paczkomatu. nigdzie nie widzę już starych, dobrych kodów QR, które też były w tej aplikacji. g---o j3bane

@janushejro: Serio? Sprawdzę przy kolejnej paczce, ale jeżeli tak jest, to lipa straszna, bo głównie kodami QR odbierałem. Choć pewnie ich nie zlikwidowali, a schowali w jakimś głupim miejscu.
  • Odpowiedz
@Rychson najlepsze jest to, że sam odbiór paczek został okrojony z funkcjonalności. Brak łatwego podglądu nadawcy w przypadku multiskrytki chociażby ;)
  • Odpowiedz
@Mekki:

co wy kurna za apki używacie?

Otwieram apkę i na głównym ekranie mam to samo co ty, z tym że mam do odbioru jedną paczkę i od razu wyświetla się na górze z wielkim przyciskiem do zdalnego otwarcia. Wykopki jak zwykle jak aktorzy w telezakupach - totalnie niemoty niepotrafiące sobie poradzić z życiem
Jedyne co mnie trochę denerwowało to animacja z tym psem przy otwarciu, ale już to usunęli.
  • Odpowiedz