Aktywne Wpisy

RomanKarburator +561
Moja curka studiuje prawo, wersja wojskowa. #heheszki
źródło: 1000119239
Pobierz
telegazeciarz +46
Nie polecam mięsa "mięso mielone wołowe 400 g" z biedry (Kraina Mięs, producent Sokołów). Już nie pierwszy raz trafiłem na chrząstki w mięsie. Jeszcze jakby chociaż cena to rekompensowała, ale 17 zł za paczkę to trochę dużo.
Tak wiem, w biedrze nie kupuje się mięsa, tylko się chodzi codziennie z buta 50km do rzeźnika i tak dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #gotujzwykopem #
Tak wiem, w biedrze nie kupuje się mięsa, tylko się chodzi codziennie z buta 50km do rzeźnika i tak dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #gotujzwykopem #

![Mężczyźni "dopłacają" do emerytur kobiet? O tym się nie mówi [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c2857f486485bc7ff8724128fb280bd40476b06dddfce5c00bb261d22ad407a1,q80.jpg)
źródło: 1000043643
Pobierz1. nadać paczkę
2. odebrać paczkę
3. zobaczyć gdzie twoja paczka jest
zrobili g---o jak warunki pracy w tym kołchozie
A że mają ogromną bazę klientów już w aplikacji InPost, to ją przerabiają.
Zdjęcie przypadkowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: omenaa-mensah-rafal-brzoska-bal-01
Pobierz@janushejro: Serio? Sprawdzę przy kolejnej paczce, ale jeżeli tak jest, to lipa straszna, bo głównie kodami QR odbierałem. Choć pewnie ich nie zlikwidowali, a schowali w jakimś głupim miejscu.
@RomanKarburator: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@littlebuzz: zamienił stryjek siekierkę na kijek ( ͡º ͜ʖ͡º)
@zarroc: przecież można zdalnie otworzyć paczkomat tylko musisz być jakieś 15-25m od niego
źródło: 1000048090
PobierzOtwieram apkę i na głównym ekranie mam to samo co ty, z tym że mam do odbioru jedną paczkę i od razu wyświetla się na górze z wielkim przyciskiem do zdalnego otwarcia. Wykopki jak zwykle jak aktorzy w telezakupach - totalnie niemoty niepotrafiące sobie poradzić z życiem
Jedyne co mnie trochę denerwowało to animacja z tym psem przy otwarciu, ale już to usunęli.