Aktywne Wpisy

w__w +165
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

ArnoldBacon +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chwaliłem się wtedy, że kupłem $LINK za 13,80 (bitcoin wtedy kosztował 108k USD), dzisiaj kosztuje $7,64. Mam nadzieję, że macie dla mnie order wykopowego inwestora.
ALE
Nie próżnowałem przez ten czas, doskonaliłem CT i stworzyłem algorytm (z pomocą LLM, bo przecież mam konto na wykopie), który ma wyłapywać potencjalne dołki na #bitcoin
Teraz po ponad 50% spadku na BTC i śmierci (prawie) wszystkich altów, ładuję resztę tego co zostało mi z remontu łazienki (2137zł) w BTC i widzimy się za rok, zobaczymy czy mój spaniały wskaźnik miał rację. Jeśli tak, to udostępnię go wam w ramach nowatorskich szkoleń.
@Przypomnienie za rok
źródło: bottomscore
Pobierzźródło: vikop indykejtor
Pobierz@nopenopenope123 generalnie zainteresowanie krypto spadło. Śledzę #kryptowaluty na wypoku, aktywność na reddicie, wpisy z Twittera i popularniejszych influ z YT. To kwestia nie tylko wypoku, moim zdaniem to świadczy że ulica się po prostu zmęczyła