Wpis z mikrobloga

Dobra #kryptowaluty kryptowalutowe świry. Przedostatni post na tym tagu popełniłem w październiku zeszłego roku. https://wykop.pl/wpis/83500681/mam-nadzieje-ze-wiecie-kiedy-kupowac-kryptowaluty-#288744137

Chwaliłem się wtedy, że kupłem $LINK za 13,80 (bitcoin wtedy kosztował 108k USD), dzisiaj kosztuje $7,64. Mam nadzieję, że macie dla mnie order wykopowego inwestora.

ALE

Nie próżnowałem przez ten czas, doskonaliłem CT i stworzyłem algorytm (z pomocą LLM, bo przecież mam konto na wykopie), który ma wyłapywać potencjalne dołki na #bitcoin

Teraz po ponad 50% spadku na BTC i śmierci (prawie) wszystkich altów, ładuję resztę tego co zostało mi z remontu łazienki (2137zł) w BTC i widzimy się za rok, zobaczymy czy mój spaniały wskaźnik miał rację. Jeśli tak, to udostępnię go wam w ramach nowatorskich szkoleń.

@Przypomnienie za rok
@mishka49 0
@mariusz-marian-saviola44: kupiłem chainlink w poprzedni weekend za 13.80 i zastanawiam się czy teraz jeszcze nie dołożyć
mishka49 - Dobra #kryptowaluty kryptowalutowe świry. Przedostatni post na tym tagu po...

źródło: bottomscore

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@KucykMocy: witam. Szkolenie na zamkniętej grupie dostępne tylko po ukazaniu certyfikatu wykopowego ynwestora

@nopenopenope123 generalnie zainteresowanie krypto spadło. Śledzę #kryptowaluty na wypoku, aktywność na reddicie, wpisy z Twittera i popularniejszych influ z YT. To kwestia nie tylko wypoku, moim zdaniem to świadczy że ulica się po prostu zmęczyła
  • Odpowiedz