Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pevka: Piekło mężczyzn: samotność, odrzucenie, wysoka śmiertelność w miejscu pracy, dyskryminacja systemowa, nierówny wiek emerytalny, śmierć na wojnie
Piekło kobiet: stary ją źle nauczył nazywać kolory
  • Odpowiedz
ja bym nie wchodził i nie nabijał atencji

@centerario: To bez znaczenia, bo atencje dają tam kobiety - ponad 800 serduszek to pewnie minimum 10-20k wyświetleń, których na pewno będzie przybywało. Czy tego chcemy czy nie, mizoandria w Polsce to samonakręcająca się spirala (tzw. perpetum debile), bo nie dość, że uprawia ją większość kobiet, to jeszcze spora część mężczyzn.
  • Odpowiedz
@pevka: piekło mężczyzn jest wtedy kiedy widzisz randomowy post na insta o c------m ojcu xD. Równie dobrze na dzień matki możesz szukać postów o matce alkoholiczce i kręcić narracje
  • Odpowiedz
  • 6
@mareczekkekw: no tak, tylko problem jest taki, że tak jak mówisz - tego drugiego musiałbym szukać na siłę, a to co w poście dostałem na ryj od algorytmów (i nie, nie jestem targetem, bo ani nie jestem feministką ani nie wchodzę w interakcję z mizoandrycznymi treściami). Jedyny pozytyw jaki zobaczyłem randomowo to życzenia od Snapchat xD Reszta to zazwyczaj posty typu klasyczek onetu (hatfu), albo totalnie nic
  • Odpowiedz
@patrycja-hotala: No tak, w koncu pokazywanie c-------h zachowan kobiet to mizoginia, bo jeszcze cos stracisz jak ktos sie dowie jakim dnem potencjalnie jestes xd na odwrót ja p------e, dla was wszystko jest na odwrot, a jak was za reke zlapia to powiecie, ze to nie wasza
  • Odpowiedz
@pevka: Bo gro ojcow bylo skrajnie c-------h, nieodpowiedzialnych, niedostosowanych spolecznie, niedojrzalych, albo zostawili swoje dzieci. To co maja mowic ich potomkowie? Zadne dziecko porzadnego ojca nie bedzie mu jechac w SM, a ze widzisz tyle negatywnych opini to sam sobie odpowiedz.
  • Odpowiedz