Aktywne Wpisy

#pogoda toż nawet Hiob nie był tak testowany przez Boga.
Czym żem zawinił?
Czym żem zawinił?
źródło: Screenshot_20260728_045629_Weather
Pobierz
annlupin +28
misiek po czwartej nad ranem
źródło: annlupin7899098
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Screenshot_20260728_045629_Weather
Pobierz
źródło: annlupin7899098
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
No tego jeszcze nie grali :D
Jak mozna na to wpasc? :D
@robert_przylbica: No co Ty... Kobiecie zalujesz? Przeciez mamy rownouprawnienie. Powinna dostac 100% PLUS ALIMENTY OD BRATA.
źródło: Zrzut ekranu z 2026-06-23 10-20-16
PobierzDzisiaj moi starzy wezwali do domju brata, który robi "kariere" w big4. Brateł przyjechał swoim SUVem Volvo i wlazł do domu. W domu siedzieli starzy, siostra, jej Seba i ich guwniak. Siostra płacz no i brat pyta po c--j go w tygodniu ściągają do domu. Stary Janusz zaczyna opowieść, żę młody guwniak jest prawie ślepy i trzeba operacje a
@Aster1981: Jestes pewien ze to bait? Bo, o ile moge sie z tym zgodzic ze technicznie to raczej nie mozna, o tyle jestem w stanie uwierzyc ze ktos wpadl na taki pomysl zeby sprobowac/zapytac.
Zbyt duzo w zyciu juz widzialem. Oduczylem sie podejscia "nikt nie moze byc az tak glupi" bo zawsze mnie ktos zaskakuje jak tylko to powiem :P
Wiec ja bym nie
Gdybym dostał 900k w spadku, to bym sobie życie na nowo ułożył.
Jak można przej*bać 900 tysi w dwa lata i skończyć z niczym.
Wku*wiłem się (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Oczywiscie ze zgoda na to ze baitow lata co niemiara. Tylko ze moze o to chodzi? Zeby baitami przykryc te "niebaity"? Bo one sa tak absurdalne, tak nie do pojecia, ze kazdy normalny z automatu potraktuje je jako bait.
Tylko ze jak wspomnialem - sporo widzialem i troche juz zyje na swiecie. Za moich czasow o baitach nikt nie slyszal (w