Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 58
@kankes: 7 komentarzy i jeszcze nie było pasty o bracie programiście XD

Dzisiaj moi starzy wezwali do domju brata, który robi "kariere" w big4. Brateł przyjechał swoim SUVem Volvo i wlazł do domu. W domu siedzieli starzy, siostra, jej Seba i ich guwniak. Siostra płacz no i brat pyta po c--j go w tygodniu ściągają do domu. Stary Janusz zaczyna opowieść, żę młody guwniak jest prawie ślepy i trzeba operacje a
  • Odpowiedz
nie mozna, to bait jakich wiele.

@Aster1981: Jestes pewien ze to bait? Bo, o ile moge sie z tym zgodzic ze technicznie to raczej nie mozna, o tyle jestem w stanie uwierzyc ze ktos wpadl na taki pomysl zeby sprobowac/zapytac.

Zbyt duzo w zyciu juz widzialem. Oduczylem sie podejscia "nikt nie moze byc az tak glupi" bo zawsze mnie ktos zaskakuje jak tylko to powiem :P

Wiec ja bym nie
  • Odpowiedz
@kankes: Mam nadzieję, że to bajt, chociaż żyjemy w takich czasach, że wszystko jest możliwe i takich de*ili jest pełno, więc jestem w stanie w to uwierzyć...

Gdybym dostał 900k w spadku, to bym sobie życie na nowo ułożył.
Jak można przej*bać 900 tysi w dwa lata i skończyć z niczym.

Wku*wiłem się (°°
  • Odpowiedz
@Aster1981: No to jestem pelen podziwu dla Twojej naiwnosci.

Oczywiscie ze zgoda na to ze baitow lata co niemiara. Tylko ze moze o to chodzi? Zeby baitami przykryc te "niebaity"? Bo one sa tak absurdalne, tak nie do pojecia, ze kazdy normalny z automatu potraktuje je jako bait.

Tylko ze jak wspomnialem - sporo widzialem i troche juz zyje na swiecie. Za moich czasow o baitach nikt nie slyszal (w
  • Odpowiedz