@artide2: Tak, tak. Na temat niskoprzetworoznych, porządnych w diecie produktów jest pełno głosów krytyki. Że to ścinki, że glifosat, pestycydy, "chemia", metale ciężkie, hormony, antybiotyki z czego większość to bzdura albo daleko idące nadużycie. Wszystkie te głosy krytyki łączy jedna rzecz - grupa osób która je artykukuje. Najczęściej to są te osoby które tutaj mają bardzo dużo do powiedzenia, a ich dieta leży i kwiczy. Bo piwerko, kiełbaska i karkówka
@artide2: jeśli twierdzisz że cienko ścięty filet z lososia to sama skóra to albo jesteś ślepy albo j.w jatrzysz żeby jatrzyc. Jakby wrzucił te roladki czy gniazdka z lososia to bym zrozumiał (niesłuszne wciąż) oburzenie wynikające z niewiedzy.
@Inozythol: weź zapisz to zdjęcie, powiększ, dobierz lupę w razie wątpliwości lub mikroskop elektronowy i zaznacz, gdzie dokładnie znajduje się ryba na tym zdjęciu.
@Inozythol: Masz jakiegoś do którego chodzisz i polecasz? Czy może sam jesteś diagnostą i chcesz przytulić kilka stówek? Widzę, że nie kąsasz intrygi i dajesz się podpalić. Jest to bardzo zabawne.
@artide2: Intrygi xDDD W ogóle kto k---a używa słowa ircha w tym kontekście. To wszystko sugeruje, że masz jakiś wewnętrzny problem, stąd chciałem pomóc. Bo ciężko się żyje z takimi paranojami.
@Inozythol: Przypadkiem nie jest tak,że obsesyjnie doszukujesz się problemu tam gdzie go nie ma i wmawiasz innym, że oni go mają? Olaboga to jest paranoja. Pomyśl jescze co musi czuć typ który wystawił tylko posta o nesquiku. Co w jego głowie musi teraz zachodzić za proces myślowy patrząc na tą wymianę zdań.
@artide2: Wróć więc do swojego posta i do mojej odpowiedzi. To miało zakończyć temat jednak odkryłeś się z problemami o które Cię nie podejrzewałem czytając pierwsza wypowiedź, która była w stylu typowego Janusza
Pan Deweloper próbował lać beton z chodnika zamiast zaparkować na placu budowy jak się powinno robić w cywilizowanym kraju. Dalszy ciąg w komentarzu #konfitura
źródło: 18961
PobierzŻe to ścinki, że glifosat, pestycydy, "chemia", metale ciężkie, hormony, antybiotyki z czego większość to bzdura albo daleko idące nadużycie. Wszystkie te głosy krytyki łączy jedna rzecz - grupa osób która je artykukuje. Najczęściej to są te osoby które tutaj mają bardzo dużo do powiedzenia, a ich dieta leży i kwiczy. Bo piwerko, kiełbaska i karkówka
Jakby wrzucił te roladki czy gniazdka z lososia to bym zrozumiał (niesłuszne wciąż) oburzenie wynikające z niewiedzy.
@artide2:
W ogóle kto k---a używa słowa ircha w tym kontekście. To wszystko sugeruje, że masz jakiś wewnętrzny problem, stąd chciałem pomóc. Bo ciężko się żyje z takimi paranojami.