Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +104
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz
Nighthuntero +68
źródło: 1000028654
Pobierz

Ajmal Ambre Poivre, Ajmal Gray, Ajmal Vetiver, Ajmal Qafiya 1, Ajmal Mukhallat Shams, Ajmal Khallab, Ajmal Evoke Midnight Edition, Rasasi La Yuqawam Ambergris Showers, Rasasi Daarej PH, Rasasi Leo 9452,
A z prawdziwych arabskich marek polecam serdecznie Hind al Oud, Abdul Samad Qrashi, YAS, Taif al Emarat oraz linie premium Ajmala i Rasasi.
Nie wierzę, że nie znajdziesz sobie niczego solidnego u takiej Lattafy, nawet taka Raghba czy Asad Burbon są bardzo spoko, od Khadlaja Shyiaaka Shadow jest git, od Hawasa masz Elixir czy inny Black bądź Kobra (Marwa mi się nie podoba, Hawas lepszy), French Avenue ma Liquid Brun i Aether. Największym hitem dla mnie jest natomiast Rayhaan Obsidian, niby klon Diora Homme, ale po prostu fantastyczny irysowo-pudrowo-cedrowo-sandalowy