Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JWRJWR: PiS popada ze skrajności w skrajność, najpierw są sługami narodu ukraińskiego teraz gdy widzą jakie poparcie ma Braun robią z siebie mocno antyUPA, nic nie zyskają bo nie są w tym szczerzy po ostatniej inbie poleci w górę Braun, bo tylko on od początku wojny jest antyukrainski i jest w tym szczery.
  • Odpowiedz
@galicjanin: czy ja wiem z tym Braunem? Weź proszę pod uwagę, kiedy konfiarze, jedni czy drudzy, krytykują swoich idoli? Ano wtedy, gdy Ci idole źle mowią o PiSie.
Jak tylko konfiarze zobaczą, że PiS bezrefleksyjnie jedzie po Ukrainie, to od razu zobaczymy wzrost partii kaczora, kosztem partii Mentzena i Brauna.
  • Odpowiedz
@JWRJWR: P--------o o ruskich onucach g---o znaczy odkąd każdy kto śmiał powiedzieć coś przeciwko Ukrainie takową został, boy who cried wolf, tak jak wyzywanie każdego od nazistów w USA w 2016.

Dla mnie Braun kompletnie się skompromitował rajcując się Hindusami i tym jaką są potęgą gospodarczą. Przydałaby mu się kąpiel w ich świętej rzece do której masowo wywalają śmieci i trupy, tak żeby dotarło że ta nacja to największe zagrożenie
supra107 - @JWRJWR: P--------o o ruskich onucach g---o znaczy odkąd każdy kto śmiał p...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
W Polsce wszystko jest wykorzystywane politycznie i bezwzględnie i bezmyślnie.

@JWRJWR: A myślisz, że Zelenski z tym nadaniem jakiejś jednostce imienia bohaterów UPA to co robi a nie rozgrywa coś tam na wewnętrznej ukraińskiej scenie politycznej? Przypominam, że facet jest kijowskim Żydem, oni raczej z jakimś UPA nie sympatyzowali.
  • Odpowiedz
@supra107: Ma rację. @JWRJWR Grzegorz Braun to jest doszczętnie skompromitowana osoba i uwłaczające dla naszego społeczeństwa oraz rozumu i godności każdego normalnego człowieka, że w ogóle ktoś taki znajduje się w polskiej polityce a do tego reprezentuje nas na przykład na arenie międzynarodowej. Swoją drogą to też jest niesamowite Unia Europejska to jest zły eurokołchoz który trzeba zniszczyć, ale pensja europosła to już spoko xD ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Dla mnie Braun kompletnie się skompromitował rajcując się Hindusami i tym jaką są potęgą gospodarczą. Przydałaby mu się kąpiel w ich świętej rzece do której masowo wywalają śmieci i trupy, tak żeby dotarło że ta nacja to największe zagrożenie dla własnego narodu jaką można sobie sprowadzić.

@supra107: Na przykład w Polsce (ogólnie cywilizowanych krajach) masz przepisy sanitarne dotyczące wód gruntowych przy cmentarzach żeby po prostu nie doszło do skażenia biologicznego/sanitarnego
  • Odpowiedz