Aktywne Wpisy

Jasper666 +162
Planuję założyć kanał podobny do #konfitura, tylko skupiony na zbyt głośnych motocyklach i samochodach z przerobionymi wydechami, które panoszą się po mieście i uprzykrzają życie mieszkańcom. Chciałbym też poruszać temat nielegalnych wyścigów organizowanych na ulicach.
Tylko zastanawiam się, jak najlepiej do tego podejść, żeby taki kanał miał ręce i nogi. Co warto nagrywać i dokumentować? Jakiego sprzętu używać? Może ktoś ma doświadczenie z prowadzeniem podobnych inicjatyw albo jakieś pomysły,
Tylko zastanawiam się, jak najlepiej do tego podejść, żeby taki kanał miał ręce i nogi. Co warto nagrywać i dokumentować? Jakiego sprzętu używać? Może ktoś ma doświadczenie z prowadzeniem podobnych inicjatyw albo jakieś pomysły,

zazdrosny +46
każdy ziom
pisze nom
pisze nom
źródło: obraz_2026-07-22_201039078
Pobierz

Ja się dowiedziałem wczoraj. Wysłałem 1 (słownie: jedną) wiadomość na numer zagraniczny o treści picrel - do właściciela sklepu/komisu czy jak to nazwać z częściami samochodowymi z drugiej ręki.
Jakie było moje zdziwienie jak wylogowało mnie z whatsappa na kompie oraz zablokowało mi wysyłanie wiadomości do kolejnych osób na 6h. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Tymczasem co jakiś czas nadal przychodzą spamowe oferty pracy w anglii czy inne dziwne treści.
Widać, że AI ma się dobrze w pisaniu algorytmów (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Testy na produkcji zawsze spoko ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#whatsapp #programista15k
źródło: image
Pobierz